Kuopio: Sääntömääräinen kevätkokous

Suokadun toimintakeskus Suokatu 6, Kuopio

Sääntömääräinen kevätkokous Suokadun palvelukeskuksen Turinatuvassa (Suokatu 6, 2. krs.) Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät kevätkokousasiat, joista tärkeimmät ovat v. 2018 toimintakertomus, tilinpäätös ja toiminnantarkastajien lausunto. Tarjoilua.

Kuopio: Jussi Syren & the Groundbreakers

Kuopion Klubi Kuninkaankatu 10, Kuopio

Jussi Syren & the Groundbreakers esiintyy Kuopion Klubilla (Kuninkaankatu 10). Kansainvälisesti arvostettu bluegrass-yhtye on esiintynyt mm. Amerikan Päivillä Rautalammilla ja 9 osavaltiossa Yhdysvalloissa. Illalliskortti maksaa 48 € ja sisältää konserttilipun, Amerikka-menun sekä Bluegrass Headquarters-uutuuslevyn nimikirjoituksen kanssa. Osta illalliskorttisi www.syren.fi-sivulta.

€48

Kuopio: Tutustuminen Savonian ammattikorkeakouluun

Savonian ammattikorkeakoulu Mikrokatu 1, Kuopio

Tutustumistilaisuus Savonian ammattikorkeakouluun (Mikrokatu 1). Tutustumme koulun toimintaan ja saamme mahdollisesti kuulla SAM:n kesätyöohjelmaan osallistuneita opiskelijoita heidän USA-kesätyökokemuksestaan.

Kuopio: Kotiinpaluu Yhdysvalloista Suomeen 40 vuoden jälkeen

Kuopion kansalaisopisto Puistokatu 20, Kuopio

Kotiinpaluu - Teija Huttunen-Green palasi 40 vuoden jälkeen Yhdysvalloista kotimaahan ja kertoo nyt kokemuksistaan ja tuntemuksistaan kotiintuloon liittyen. Huttunen-Green tulee vieraaksemme amerikkalaisen miehensä Jackin kanssa. Tilaisuus järjestetään Kuopion kansalaisopiston Kallavesi-salissa (entinen opistosali). Ilta on avoin kaikille kuulijoille eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Kuopio: Syyskokous

Suokadun toimintakeskus Suokatu 6, Kuopio

Syyskokous pidetään Suokadun toimintakeskuksessa (Suokatu 6).

Kuopio: Pikkujoulu Kummisedässä

Ravintola Kummisetä Minna Canthin katu 44, Kuopio

Pikkujoulu Ravintola Kummisedässä. Ilmoittaudu 2.12. mennessä sähköpostitse Reija Huttuselle, reijah.huttunen@gmail.com

Valtakunnallinen Ystävänpäivä 11.2.2023

SAM etsii ystävää lauantaina 11.2.2023! SAM:n 80-vuotisjuhlavuoden avaa valtakunnallinen ystävänpäivä Joensuussa, Kuopiossa, Porissa, Tampereella, Turussa ja Vaasassa. Nappaa Yhdysvalloista kiinnostunut ystävä mukaasi ja tulkaa tutustumaan SAM-toimintaan lauantaina 11. helmikuuta!

Kuopio: Ystävänpäivä Matkus-kauppakeskuksessa klo 12-16

Kauppakeskus Matkus Matkuksentie 60, Kuopio

Kuopion Suomi-Amerikka Yhdistys ja Suomen paras jenkkifutisjoukkue Steelers etsivät uusia ystäviä ja kertovat toiminnastaan Matkuksen kauppakeskuksessa lauantaina 11.2. klo 12-16. Esittelypiste sijaitsee 1. kerroksessa H&M:n ja Iittalan välisellä aukiolla. Steelersin pelaajat esittelevät lajia ja sen vaatimia varusteita. Yleisökilpailussa voi arvata kypärän painon, palkintoina arvomme suklaarasioita.

Kuopio: Kevätkokous 2023

Suokadun toimintakeskus Suokatu 6, Kuopio

Kevätkokous Suokadun toimintakeskuksessa (Suokatu 6).

Kuopio: Vierailu Kuopion Veteraanimuseoon

Kuopion Veteraanimuseo Tullinportinkatu 37, D -rakennus, Kuopio

SAM Kuopio vierailee Kuopion veteraanimuseossa. Museota esittelee SAM Kuopion jäsen, Risto Lappalainen vieraille. Tervetuloa mukaan kaikki SAM jäsenet, ystävät ja muuten toiminnasta kiinnostuneet. Hinta: €5/2 tai Museokortti Tapahtumaan ilmoittautuminen viimeistään 5.5. reija.huttunen(at)gmail.com https://www.facebook.com/samkuopio https://www.ilovekuopio.fi/fi/yritys/kuopion-sotaveteraanimuseo