SAM Lahden seutu: Kevätkokous

Kiveriön ABC Kiitokatu 2, Lahti

Kevätkokous pidetään Kiveriön ABC huoltamon tiloissa (Kiitokatu 2, Lahti). Kokouksessa käsitellään sääntöjen kevätkokoukselle määräämät asiat. Kahvitarjoilu, tervetuloa!

Lahden seutu: Sääntömääräinen syyskokous

ABC Kivimaa Lahti Kiitokatu 2, Lahti

Sääntömääräinen syyskokous pidetään Holman (Kivimaan) ABC-liikennemyymälän tiloissa. Käsittelemme sääntöjen syyskokoukselle määräämät asiat. Kahvitarjoilu.

Lahden seutu: ”100 years of Finland-US diplomatic relations” – valokuvanäyttely Lahdessa

Lahden konservatorio Sibeliuksenkatu 8, Lahti

Tervetuloa tutustumaan Suomen ja Yhdysvaltojen 100v. diplomaattisuhteista kertovaan ”100 years of Finland-US diplomatic relations”-valokuvanäyttelyyn! Näyttely on avoinna yleisölle Lahden konservatorion aulatiloissa 28.11.–11.12.2019. Tule katsomaan miten maailman on muuttunut 100 vuodessa kahden maan suhteissa valokuvin kerrottuna. Näyttelyn avajaiset ovat keskiviikkona 27.11. klo 17 alkaen ja Turun yliopiston professori Vesa Vareksen luento diplomatiasta avajaispäivänä klo 18.

Lahden seutu: Sääntömääräinen kevätkokous

ABC Kivimaa Lahti Kiitokatu 2, Lahti

Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous, paikkana jo tutuksi tullut Kivimaan ABC liikennemyymälä (Kiitokatu 2, Lahti) Kokoonnumme neuvotteluhuoneen edustalla olevaan kirjastotilaan. Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat, yhdistys tarjoaa kahvit ja pullat. Tule mukaan tapaamaan jakamaan ajatuksia.

Lahden seutu: PERUTTU Mahdollisuuksien tori-tapahtuma

Lahden satama

Perinteinen Mahdollisuuksien Tori-kulttuuritapahtuma on jälleen Lahden satamassa. Ystävyysseurat ja muut kulttuuriin kiinteästi vaikuttavat yhdistykset ovat jälleen yhdessä paikassa samaan aikaan. Tilaisuus alkaa noin kello 11 aamulla ja päättyy iltapäivällä. Luvassa on jälleen mahtavaa ohjelmaa ja tutustumista eri kansoihin sekä kulttuureihin. Myös SAM Lahden seutu on mukana, joten tule tervehtimään ja juttelemaan USA-kokemuksista

Lahden seutu: Kutsu maaliskuulta siirrettyyn kevätkokoukseen

ABC Kivimaa Lahti Kiitokatu 2, Lahti

Kokouskutsu: Covid-19 tilanteen vuoksi maaliskuulta siirretty kevätkokous Aika: keskiviikkona 30.6. klo 17:30 Paikka: ABC Kivimaan kahvilatilat (Kiitokatu 2, Lahti, Holma). Käsitellään sääntöjen määräämät asiat Edelleen terveysturvallisuuden ja tarjoilun varmistamiseksi pyydämme jäseniä ilmoittamaan osallistumisestaan sähköpostiin: lahtisay70@gmail.com Hallitus

Lahden seutu: Yhdysvaltalainen gospel-laulaja Everett W. Miller esiintyy Marian kammarissa

Marian kammari Vapaudenkatu 6, Lahti

Yhdysvaltalainen gospel-laulaja Everett W. Miller esiintyy muutaman kappaleen kera Marian kammarissa perjantaina 25.11. klo 14. Sopivasti kiitospäivän hengessä. Everett W. Miller on laulaja, joka on esiintynyt mm. ”Up with People”-ryhmän kanssa. Tällä hetkellä hän toimii musiikillisena johtajana, Director of Music and Arts of Divine Faith Ministries in Nashville Tennessee.  Hän on tenori, jonka  lauluista kaikuu […]

Vapaa pääsy

Lahden seutu: Sääntömääräinen kevätkokous

ABC Kivimaa Lahti Kiitokatu 2, Lahti

Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous. Kokouksessa käsitellään sääntöjen kevätkokoukselle määräämät asiat. Kokouspaikkana on ABC Kivimaan kabinetti. Kokouksen aikana katsomme (sikäli kuin digitekniikka saadaan toimimaan) ”USA Musical Journey”-elokuvan. Toivomme mukaan avaraa mieltä ja ajatuksia toiminnallemme.

Lahden seutu: Totuuden hinta Lahden kaupunginteatterissa

Lahden kaupunginteatteri Kirkkokatu 14, Lahti

Totuuden hinta on trillerimäisesti etenevä tarina entisestä Venäjän turvallisuuspalvelun agentista Aleksandr Litvinenkosta ja hänen vaimostaan Marinasta. Putinin arvostelijana tunnettu Litvinenko paljastaa turvallisuuspalvelun sisällä tapahtuvan korruptoituneen toiminnan ja hän joutuu itse tarkkailun kohteeksi. Tästä alkaa tapahtumaketju, joka kiristyy verkkomaisesti kohti traagista loppuaan. Tapahtumien tutkinta vie katsojat Moskovan kautta Lontooseen. Vaimo Marina tekee sinnikkäästi kaikkensa, jotta totuus […]

20€

Lahden seutu: Mahdollisuuksien tori

Lahden satama

Tervetuloa jälleen Lahden satamaan tutustumaan meihin ja muihin vapaaehtoisjärjestöihin. Voit samalla myös ostaa/tilata yhdistyksemme t-paitoja tai mukeja.