Turku: Matkalla Yhdysvalloissa – Los Angeles & Kansas

Panimoravintola Koulu Eerikinkatu 18, Turku

Tervetuloa kaikki Yhdysvaltain matkailusta kiinnostuneet kuuntelemaan matkailuaiheista luentoa lauantaina 14.10. klo 15:00-17:00 Panimoravintola Koulun (Eerikinkatu 18) Historian luokka -tilaan. Luennot pidetään suomeksi. Los Angeles on kaupunki, joka tarjoaa valtavasti kokemuksia ja nähtävää. Millaisiin kohteisiin kaupungissa siis todella kannattaisi suunnata? Meillä on nyt ilo saada matkabloggaaja Sanna Kanninen kertomaan lempikaupunkinsa Los Angelesin kiinnostavimmista matkakohteista omien kokemustensa sävyttämänä! […]

Turku: Kevätkokous klo 12 ja yleisöluento klo 13.30

Panimoravintola Koulu Eerikinkatu 18, Turku

Kevätkokous klo 12-13.30 ja yleisöluento 13.30-15.00 / Panimoravintola Koulu, Historian luokka Kevätkokoukseen ilmoittautuminen 2.3. mennessä turku@samsuomi.fi sähköpostiin ja samassa tulee ilmoittaa mahdollinen erikoisruokavalio. Kokoukseen osallistuville kahvia ja pientä suolaista. Kaikille avoimen yleisöluennon aihe on "Yhdysvaltojen sisäpoliittinen tilannekatsaus, kevät 2023", puhujana yhdistyksen puheenjohtaja Manolis Huuki. Luennolle osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista.

Turku: Luento Yhdysvaltain talouspolitiikasta

Panimoravintola Koulu Eerikinkatu 18, Turku

SAM Turku järjestää toisen osan luentosarjastaan Yhdysvaltain politiikasta, tällä kertaa paneutuen välivaaleihin ja talouspolitiikan viimeisimpiin käänteisiin. Luento pidetään samassa paikassa kuin aiemmin, Panimoravintola Koulun Historianluokassa, osoitteessa Eerikinkatu 18. Luennolle ovat kaikki tervetulleita, niin jäsenet kuin ei-jäsenetkin. Ilmainen sisäänpääsy - tervetuloa!

Turku: Mitä USA:n politiikkaan kuuluu?

Panimoravintola Koulu Eerikinkatu 18, Turku

Mitä USA:n politiikkaan kuuluu? Luentotilaisuus USA:n tämän hetken politiikasta ja ajankohtaisista aiheista Panimoravintola Koulun Historianluokkassa (Eerikinkatu 18). Luennoitsijana toimii Turun yliopiston poliittisen historian opiskelija ja SAM Turun hallituksen tapahtumavastaava Manolis Huuki. Tule mukaan seuraamaan iltaa ja nauttimaan kesäisistä virvokkeista. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille.

SAM Turku: Matkailuilta

Panimoravintola Koulu Eerikinkatu 18, Turku

Onko haaveissa Arizonan kauniit erämaat, villi länsi, Grand Canyon tai Phoenixin kulttuurikohteet ja museot? Matkailuillat jatkuvat panimoravintola Koulun Historian luokassa. Tuhansia maileja Arizonassa ja sen lähialueilla matkaillut Anna Adams tulee jakamaan kokemuksiaan ja matkavihjeitään.