Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Helsinki & Espoo: Baseball & Burgers – 4th of July piknik

3.7.2021 | 12:00 - 19:30

Aika: lauantai 3.7.2021 kello 11-18.30
Paikka: Kilon tekonurmi (Espoon Kilon koulun läheinen kenttä)
Kenelle: kaikille avoin & ilmainen

Tänä vuonna SAM Helsinki ja SAM Espoo ottavat varaslähdön USA:n kansallispäivän 4th of Julyn juhlintaan Baseball & Burgers -teemaisella piknikillä 3. heinäkuuta. Luvassa on maittavaa ruokaa ja sinipunavalkoista tunnelmaa Amerikan ystävien kanssa! Muistathan ottaa tarvitsemasi piknikvarusteet mukaan.

Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen. Kutsu siis mukaan perhe, ystävät, työkaverit, sukulaiset ja naapurit! Myös koirat tervetulleita (vieressä koirapuisto).

Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Saavuthan paikalle vain terveenä!

Jaa Facebookissa, kutsu kaverisi mukaan!


Ruoka & juoma

Paikan päällä amerikkahenkistä grilliruokaa myy Happy Days – Street Food -food truck klo 11 alkaen. Tarjolla on mm. burgereita, hodareita ja iki-ihanaa New Yorkin juustokakkua. Maksuna käy käteinen ja pankkikortti.

Omia eväitä saa tuoda ja halutessaan voit osallistua myös yhteiseen jälkiruokapöytään. Tänä vuonna koronatilanteen vuoksi kehotamme suosimaan yksittäistarjoiltuja tai -pakattuja herkkuja.


Baseball

Mikä parempi tapa juhlia 4th of Julyta kuin tutustua amerikkalaiseen kansallisurheiluun, baseballiin. Suomen toiseksi korkeimman sarjatason Fat Lizard Leaguen turnaus kestää noin klo 11-18.30 ja sen aikana pelataan kolme ottelua. Ottelut käydään Tampere Tigersin, Lintuvaara XL5:n ja Myllypuro Tornadoesin välillä. Tule kannustamaan oman kaupungin joukkueesi voittoon!

klo  11.00 XL5 – Tornadoes
klo 13.30 Tornadoes – Tigers
klo 16.00 XL5 – Tigers


Muu ohjelma

Perinteiseen tapaan arvuuttelemme kulhossa olevien vaahtokarkkien määrää. Lähimmäs arvaava voittaa luonnollisesti Amerikka-teemaisen palkinnon!


Saapuminen

Autolla saapuvat: auton voi jättää läheisen Kilon koulun parkkipaikalle (Aspelinintie 3).

Julkisilla saapuvat: Leppävaaran asemalta tulee busseja kentän lähelle useampia. Kentän välittömässä läheisyydessä on Nuijamäen pysäkki, jossa pysähtyvät bussit 202 ja 543. 543 bussilla kentälle pääsee myös Matinkylän ja Olarin suunnalta. 202 lähtee Lintuvaarasta. Kilon rautatieasemalta kentälle on matkaa noin 1,5km.

Lisätietoja tapahtumasta info@samhelsinki.fi tai espoo@samsuomi.fi. SAM Helsingin koordinaattorin tavoitat numerosta 040 554 7100.

Tiedot

Päivämäärä:
3.7.2021
Aika:
12:00 - 19:30
Kotisivu:
https://fb.me/e/HoZRosN2

Järjestäjät

SAM Espoo
SAM Helsinki

Tapahtumapaikka

Kilon tekonurmi
Nuijalantie 16
Espoo,
+ Google Map

Pin It on Pinterest

Share This