Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Helsinki: Keväinen ilta muodin parissa Ivana Helsinki -talossa

30.3.2022 | 18:00 - 20:00

Tervetuloa viettämään kanssamme ilta muodin ja arkkitehtuurin parissa keväisessä tunnelmassa Ivana Helsinki -talossa.

Ivana Helsinki on yksi Suomen kansainvälisesti tunnetuin muoti-, muotoilu-, elokuva- ja taidebrändi. Ivana Helsingin omaleimaisessa muotokielessä yhdistyvät perinteinen slaavilainen melankolia, puhdaslinjainen skandinaavinen estetiikka ja nostalginen americana vintage-maailma. Ivana Helsinki alkoi Paola Ivana Suhosen henkilökohtaisena taideprojektina ja on nyt kaksikymmentä vuotta myöhemmin yksi johtavimmista skandinaavisista design-taloista. Paolan lapsuusmuistoista ammentavat kauniit ja rohkeat printit sekä nostalgiset muodot ovat rakastettuja ympäri maailman.

Vierailemme Ivana Helsinki -talossa Helsingin Marjaniemessä. Talo itsessään on arkkitehtuuriltaan uniikki ateljee, joka on must-see-kohde kaikille muotoilun ja arkkitehtuurin ystäville. Illan emäntänä toimii suunnittelija ja taiteilija Paola Suhonen, joka esittelee meille sekä ateljeeta että uusinta kevätmallistoaan.

Ivana Helsingin uusi mallisto on nimeltään Flower Fields Forever ja se ammentaa pohjoisen päättymättömistä kesäpäivistä ja villeistä niittykukista. Mallisto tulee virallisesti myyntiin vasta huhtikuussa, mutta tässä tapahtumassa sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus ostaa tuotteita etukäteen 20 % alennuksella. Tätä ainutkertaista mahdollisuutta ei kannata jättää väliin!

Tapahtuma on kaksikielinen, suomeksi ja englanniksi. Tapahtumassa suositellaan oman kasvomaskin käyttöä. Ostoksia voit tehdä yleisimmillä maksukorteilla, käteisellä, Mobilepay:lla tai laskulla.

Aika: Keskiviikko 30.3. klo 18.00–20.00
Paikka: Ivana Helsinki -talo (Palopirtintie 15, 00930 Helsinki)

Ilmoittaudu mukaan täällä.

Tiedot

Päivämäärä:
30.3.2022
Aika:
18:00 - 20:00

Järjestäjä

SAM Helsinki

Tapahtumapaikka

infopohja