Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Helsinki: Sääntömääräinen vuosikokous

14.11.2019 | 17:00

Helsingin Suomi-Amerikka Yhdistys kutsuu jäsenensä sääntömääräiseen vuosikokoukseen 14. marraskuuta klo 17.30 alkaen SAM Helsingin toimistolle (Eteläranta 6). Kaikki jäsenet ovat tervetulleita mukaan!
Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja valitaan hallitus vuodelle 2020.

Kuluvan vuoden ollessa myös Suomi-USA -diplomatiasuhteiden satavuotisjuhlavuosi kuulemme tervehdyksen Yhdysvaltain suurlähetystöstä. Juhlavuoden tunnelmia meille jakaa Public Affairs Officer William Couch.

Kahvia tarjolla klo 17.30 alkaen ja suurlähetystön puheenvuoro kuullaan kokouksen aluksi klo 18. Kokouksen jälkeen nautimme juhlavuoden kunniaksi kuohuvaa ja kakkua.

Kiinnostaako sinua säännöllinen ja aktiivinen Amerikka-toiminta?
Haluaisitko mukaan SAM Helsingin hallitukseen? Hallituksemme koostuu erilaisista persoonista ja tekijöistä, joita yhdistää innostus ja kiinnostus USA-aiheita kohtaan. Kokoonnumme noin kerran kuukaudessa suunnittelemaan tapahtumia ja päättämään yhdistyksen asioista.

Ilmoita kiinnostuksestasi hallitustoimintaan tai kysy lisää puheenjohtaja Pirve Harakalta (pirve.harakka@gmail.com, p. 044 9747 547). Hallituksesta on jäämässä ihmisiä pois, joten paikkoja on uusille, innostuneille jäsenille!

Tarjoiluiden vuoksi pyydämme ilmoittautumiset su 10.11. mennessä tästä linkistä. 

Tiedot

Päivämäärä:
14.11.2019
Aika:
17:00

Järjestäjä

SAM Helsinki

Tapahtumapaikka

SAM Helsingin toimisto
Eteläranta 6 A 8, 3. krs
Helsinki,
+ Google Map