Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kokkola: Teatterimatka Eskolan kesäteatteriin

7.7.2022 | 00:00

16€

Yhdistyksemme 50. juhlavuoden yhtenä tapahtumana on teatterimatka Eskolan kesäteatteriin torstaina 7.7.  Katsomme näytelmän, jonka Arto Ojakangas on käsikirjoittanut, nimeltä Viivytystaistelu. Näytös alkaa klo 19.00.

Olemme varanneet alustavan määrän lippuja näytökseen, omakustannushintaan 16 €. Yhdistys kustantaa väliaikakahvitarjoilun.

Ilmoitathan osallistumisestasi, myös kahvitarjoilua varten (+ allergiat), ja tarvitsetko yhteiskyytiä, viimeistään maanantaina 27.6.2022 puhelimitse 044 984 4472/sihteeri tai sähköpostitse kokkola@samsuomi.fi
Palaamme sitten tarkemmin järjestelyihin.

Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan näytelmästä pilke silmäkulmassa ja samalla juhlistamaan 4.7. ollutta Yhdysvaltain 246. itsenäisyyspäivää kesäteatterin merkeissä!

HUOM. Kalenteriin kannattaa jo merkitä yhdistyksemme varsinainen 50-vuotisjuhla, joka pidetään torstaina 6.10.2022.

Viivytystaistely-näytelmä: 
Iäkäs pariskunta Jussi ja Leila tekevät kaikkensa säilyttääkseen itsemääräämisoikeutensa ja kotinsa, mikä aiheuttaa hämmennystä paitsi lähipiirille, myös heille itselleen… Perheenjäsenilläkin on omat suunnitelmansa vanhan isännän ja emännän varalle, vaan periksi ei anneta! Näytelmän teemat ovat yhtä aikaa ajattomia ja ajankohtaisia ja perinteiseen Ojakankaan tyyliin niitä käsitellään pistävästi ja pilke silmäkulmassa. Näytelmän alkuperäinen, lyhyempi versio oli vuoden 2014 kyläelokuvakilpailun finalisti, mutta Eskolan kesäteatterin lavalla näytelmää ei ole aiemmin nähty.

Tiedot

Päivämäärä:
7.7.2022
Aika:
00:00
Hinta:
16€

Järjestäjä

SAM Kokkola
Sähköposti
kokkola@samsuomi.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Eskolan kesäteatteri
Leppilammentie 8
Kannus,
+ Google Map