Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SAM apurahasäätiö: USA-opinnot ja opintojen rahoitus-webinaari 13.1. klo 16-17

13.1.2022 | 16:00 - 17:00

SAM apurahasäätiön kaksi stipendiaattia Aino Kirjonen ja Antti Toivanen tekevät tällä hetkellä väitöskirjatutkimusta amerikkalaisissa yliopistoissa. Kirjonen Harvardissa ja Toivanen Tufts -yliopiston alaisessa Fletcher Schoolissa.

He kertovat ”USA-opinnot ja opintojen rahoitus”-webinaarissa muun muassa, miksi päättivät lähteä tekemään väitöskirjaansa juuri Yhdysvaltoihin, miten tämä eroaa Suomeen sekä miksi kansainvälisen kokemuksen saaminen kannattaa.

Lisäksi Kirjonen ja Toivanen kertovat, mitä lukuvuoden mittainen opiskelu/väitöskirjatutkimus maksaa Yhdysvalloissa ja mistä tämä summa koostuu. Sekä miten opintojen rahoitus onnistuu apurahojen kautta.

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT.

Koska: Keskiviikkona 13.1. klo 16-17
Missä: Verkkotapahtuma Teamsin kautta
Ilmoittautunut saa sähköpostiinsa linkin webinaaripäivänä klo 15 jälkeen, jonka kautta pääsee osallistumaan tapahtumaan. Tarvitset osallistumista varten tietokoneen tai mobiililaitteen ja nettiyhteyden.

Hakuaika lukuvuoden 2022-23 apurahoihin on käynnissä parhaillaan. Apurahat on tarkoitettu kauppatieteitten ja tekniikan alan sekä humanististen tieteitten ja kulttuurin jatko-opintoihin ja/tai tutkimustyöhön amerikkalaisissa yliopistoissa ja korkeakouluissa. Tutustu SAM apurahasäätiön stipendeihin klikkaamalla tästä. 

Tiedot

Päivämäärä:
13.1.2022
Aika:
16:00 - 17:00
Kotisivu:
https://forms.gle/1r8GgbUQ6pc5wkJf6

Tapahtumapaikka

Webinaari, online

Järjestäjä

SAM apurahasäätiö
Sähköposti
info@samsuomi.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto