Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SAM apurahasäätiö: Miksi päätin lähteä Yhdysvaltoihin opiskelemaan?-webinaari

8.11.2022 | 18:00 - 19:00

Webinaari on suunnattu Yhdysvalloissa opiskelusta kiinnostuneille

Suomessa on korkeatasoinen ja ilmainen yliopistokoulutus, miksi lähteä opiskelemaan Yhdysvaltoihin? Entä onko opiskelu Yhdysvalloissa vain harvoille ja valituille vai onko Suomesta mahdollista kerätä rahoitus jatko-opintoihin? Entä mikä on kansainvälisen kokemuksen ja verkostojen merkitys nykymaailmassa?

Vivian Stolt, 27, aloitti taidehallinnon maisteriopintonsa Columbian yliopiston Arts Administration -ohjelmassa New Yorkissa syksyllä 2022. Stolt sanoo etsineensä uutta suuntaan musiikin ja oikeustieteiden tutkinto-opintojensa valmistuttua kohti unelmiensa uraa klassisen musiikin alan johtotehtävissä. Stoltin opintoja rahoittaa SAM apurahasäätiön hallinnoima The American-Scandinavian Foundation, apurahan suuruus on 20 000 dollaria.

Aalto-yliopistosta konetekniikan diplomi-insinööriksi valmistunut Antti Valkonen, 29, on viidennen vuoden tohtoriopiskelija rakennus- ja ympäristötekniikan ohjelmassa Princetonissa New Jerseyssä. Valkonen sanoo yllättyneensä, että opetuksen lisäksi yliopisto asettaa ison painon jatko-opiskelijoiden yhteisöllisyydelle ja “Princeton-identiteetin” rakentamiseen. Valkosen 3. vuoden opintoja rahoitti SAM apurahasäätiön hallinnoima Björn Saven Finnish American-stipendi, apurahan suuruus on 35 000 euroa.

Vivian ja Antti avaavat kokemuksiaan yliopiston hakuprosessista, opintojen rahoituksesta, opiskelun eroavaisuudesta Suomeen verrattuna sekä odotuksistaan ja haaveistaan.

Ilmoittautuminen on päättynyt 8.11. klo 16.30.

Koska: 8.11.2022 klo 18.00-19.00
Missä: Verkkotapahtuma Teamsin kautta
Ilmoittautunut saa sähköpostiinsa linkin webinaaripäivänä klo 16 jälkeen, jonka kautta pääsee osallistumaan tapahtumaan. Tarvitset osallistumista varten tietokoneen tai mobiililaitteen ja nettiyhteyden.

Tiedot

Päivämäärä:
8.11.2022
Aika:
18:00 - 19:00

Järjestäjä

SAM apurahasäätiö
Sähköposti
info@samsuomi.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Webinaari, online