Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SAM Suomi: Miksi kansainvälinen kokemus on kullan arvoinen? -webinaari

7.9.2022 | 17:00 - 18:00

WEBINAARI PERUTTU. 

Euroopan komission mukaan kansainvälistä kokemusta hankkineet työllistyvät helpommin, saavat parempaa palkkaa ja vastuullisempia työtehtäviä. Kansainvälisessä työympäristössä menestyäkseen on myös hyödyllistä ymmärtää toisenlaista kulttuuria, arvomaailmaa ja ajattelutapaa sekä osattava toimia erilaisissa verkostoissa.

Aina ei kuitenkaan ole tarpeen lähteä Atlantin yli opiskelemaan tai vaihtoon vaan osaamistaan voi kehittää myös lähtemättä merta edemmäs – virtuaalisesti.

Cleveland Council on World Affairsin (CCWA) Director of Development and Marketing Jenni Carney kertoo urapolustaan ja työstään CCWA:ssa, jonka tavoitteena on innostaa ohiolaisia tutustumaan kansainvälisyyteen erilaisin vaihto-ohjelmin ja koulutuksin. 15 vuotta Yhdysvalloissa asunut Carney kertoo myös, miksi on tärkeää ymmärtää miten erilaiset kulttuuritaustat vaikuttavat kansainvälisten työyhteisöjen johtamisessa.

SAM ja CCWA tarjoavat nyt sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden kehittää johtamistaitojasi ja vahvistaa monikulttuurisuuden ymmärtämistä johtamisessa lokakuussa alkavalla American Leadership & Innovation-kurssilla.

Täysin virtuaalisesti toteutettava englanninkielinen kurssi koostuu 6 moduulista, joiden teemoina ovat muun muassa ”Who Am I As a Leader?”, ”How Culture Affects Worldview”, ”Building Consensus v. Win-Win Negotiation”. Kouluttajina kokeneita alansa amerikkalaisia ammattilaisia muun muassa yritysmaailmasta.
Lisätietoja ohjelmasta https://www.samsuomi.fi/en/american-leadership-innovatio

Tiedot

Päivämäärä:
7.9.2022
Aika:
17:00 - 18:00

Tapahtumapaikka

Webinaari, online

Järjestäjä

SAM Suomi
Puhelin:
0405229288
Sähköposti:
info@samsuomi.fi

Pin It on Pinterest

Share This