Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SAM Suomi: Kohti Yhdysvaltojen presidentinvaaleja-webinaari

8.10.2020 | 18:00 - 18:45

Torstai 8.10. klo 18.00
Kohti Yhdysvaltojen presidentinvaaleja.
Alustaja: Markku Ruotsila, Helsingin yliopiston Pohjois-Amerikan kirkkohistorian dosentti sekä Tampereen yliopiston Yhdysvaltain ja Ison-Britannian historian dosentti

”Poliittisesti ja kulttuurisesti syvästi jakautunut kansakunta, viisi miljoonaa koronatapausta ja yli sata tuhatta koronakuolemaa, työttömyys yli kymmenessä prosentissa, rasisminvastaisia mielenosoituksia, rotumellakoita ja katuväkivaltaa, syytöksiä vaalivilpistä ja dementiasta puolin ja toisin, pelkoja ulkomaisesta vaalivaikuttamisesta – vuoden 2020 presidentinvaaleja lähestyvä Yhdysvallat kamppailee harvinaisen monien ja aikeiden samanaikaisten haasteiden kanssa.

Silti kaksintaisto Donald Trumpin ja Joe Bidenin välillä on yksi tiukimmista ja tasaväkisimmistä aikoihin. Miltä tilanne näyttää kuukausi ennen vaaleja ja mikä Yhdysvaltoja odottaa, kumpi ehdokkaista sitten voittaakin?”

Ilmoittautuminen:
Ilmoittaudu viimeistään 2 päivää ennen webinaaria, paikkoja on rajoitettu määrä.

Paikka:
Verkkotapahtuma. Ilmoittautunut saa sähköpostiinsa linkin 1 päivää ennen webinaaria, jonka kautta pääsee osallistumaan tapahtumaan. Tarvitset osallistumista varten tietokoneen tai mobiililaitteen ja nettiyhteyden.

Webinaari alkaa asiantuntijan/alustajan noin 30 minuutin puheenvuorolla, jonka jälkeen olemme varanneet 15 minuuttia aikaa kysymyksille.

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT. 

Tiedot

Päivämäärä:
8.10.2020
Aika:
18:00 - 18:45