Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tampere: Amerikkalaisen lastenmuusikon Brady Rymerin esitys on yksi Finlayson Art Area-tapahtuman kohokohtia

28.8.2022 | 13:00

Menestynyt amerikkalainen lastenmusiikkitähti Brady Rymer esiintyy Finlayson Art Area-tapahtuman päätösviikonloppuna 28.8.2022 klo 13.00 alkaen. Esityksen tarjoaa Tampereen Suomi-Amerikka Yhdistys. Jenkkitähden letkeä musiikki nojaa juurevaan rockiin ja folkiin. Nyt kannattaa siis varautua ja hankkiutua Finlaysonin sisäpihalle Väinö Linnan aukiolle lasten ja lastenlasten kera. Kutsukaa myös kaverit mukaan!

Runsaan 20 vuoden aikana Brady Rymer on julkaissut jo 12 lastenmusiikkialbumia. Hänen tuorein albuminsa Brady Rymer and the Little Band That Couldin  That Friday Feeling” on juuri ilmestynyt. Hänen uransa lastenmusiikissa alkoi sattumalta vuonna 2000 omalle lapselle tehdyllä musiikilla.

Levytykset ovat tähän mennessä poikineet kolme Grammy-ehdokkuutta lastenmusiikin sarjassa. Brady Rymer on myös soittanut Valkoisessa Talossa ja osallistunut yhdellä äänityksellään Michelle Obaman kokoamalle albumille.

Brady Rymer ei juuri esiinny Yhdysvaltain ulkopuolella, mutta nähdään nyt poikkeuksellisesti lastenmusiikkifestivaaleilla Englannissa sekä kahdella soolokeikalla Suomessa. Kyseessä on siis ainutlaatuinen mahdollisuus kuulla Brady Rymerin live-esitys Tampereella.

Tervetuloa tähän ilmaiskonserttiin!

Tiedot

Päivämäärä:
28.8.2022
Aika:
13:00

Järjestäjä

SAM Tampere
Sähköposti:
tampere@samsuomi.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Finlayson Art Area
Finlaysoninkatu
Tampere,
+ Google Map

Pin It on Pinterest

Share This