Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Turku: Mika Hentunen kirjailijavieraana

27.4.2021 | 19:00 - 20:00

Mikä on Yhdysvaltojen suunta koronapandemian jälkeisessä maailmassa? Millaista on päätöksenteko maassa, jossa puolueet näyttäytyvät toistensa peilikuvina? Millaisia yhteiskunnallisia kehityksiä voimme odottaa seuraavaksi?

Pitkän linjan toimittaja-kirjailija Mika Hentusen huhtikuussa julkaistava kirja, Trumpin perintö – Supervallan kohtalonkysymykset, pyrkii valottamaan näiden ja monen muun ajankohtaisen asiakysymyksen taustoja. SAM Turulla on suuri ilo ja kunnia kutsua sinut mukaan kuulemaan ja keskustelemaan Hentusen tuoreesta kirjasta webinaariimme tiistaina 27.4. klo 18–19.

Ilmoittaudu mukaan kuuntelemaan ajankohtaisia näkemyksiä suoraan vallan ytimestä, Washington D.C.stä, jossa Hentunen työskentelee parhaillaan Ylen Yhdysvaltain kirjeenvaihtajana. Noin tunnin mittaisessa webinaarissa keskustelemme Hentusen tuoreen kirjan lisäksi myös siitä, millaista oli seurata Trumpin presidenttikauden viimeistä vuotta paikan päältä, millaisia tunnelmia kentältä on vaalien jälkeen kuulunut ja kuinka Yhdysvallat etenee tästä eteenpäin uuden presidentin johdolla. Tilaisuudessa yleisöllä on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä.

Tapahtuma on avoin kaikille SAM-jäsenille ja se järjestetään virtuaalisesti. Ilmoittauduthan maanantaihin 26.4. mennessä. Lähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkin ja -ohjeet sähköpostitse tapahtumapäivänä.

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT. 

Tiedot

Päivämäärä:
27.4.2021
Aika:
19:00 - 20:00
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/811933242755947

Järjestäjä

SAM Turku

Tapahtumapaikka

Webinaari, online

Pin It on Pinterest

Share This