Aineistot

Liitto järjestää jäsenyhdistyksille säännöllisesti erilaisia koulutuksia -virtuaalisesti ja lähikoulutuksena sekä tarjoaa jäsenyhdistysten käyttöön toimintaa tukevia materiaaleja.

Brändimateriaalit

Brändimateriaaleissa on jäsenyhdistyksien viestintää tukevia materiaaleja, kuten SAM-logo, SAM-brändin visuaalisen ilme, kuvia ja valmiita PPT-pohjia eri tarkoituksiin.

Esitteet

Esitteet-kansiosta löydät muun muassa yleisesitteen SAM-toiminnasta sekä kuluvan vuoden kampanjoiden markkinointi- ja viestintämateriaalit helposti printattavassa muodossa.

Koulutus

SAM-koulutusohjelma on tarkoitettu SAM:n jäsenyhdistysten aktiivijäsenille, jotka haluavat sitoutua kehittämään jäsenyhdistyksensa toimintaa.

Ohjelman tarkoitus on tarjota osallistujille ajankohtaistaja asiantuntevaa koulutusta, jota voi välittömästi hyödyntää yhdistyksen toiminnassa.

Koulutusohjelma koostuu sekä webinaareista, verkkokoulutuksesta, että muutaman kerran vuodessa järjestettävissä yhdistysvastaavien tapaamisten yhteydessä olevilla koulutuksilla.

Livekoulutuksista lähetetään kutsut yhdistyksiin erikseen. Verkkokoulutusmoduulit ladataan näille sivuille, jotta mahdollisimman moni voi niitä hyödyntää itselleen sopivana ajankohtana.

    Koulutusmateriaali

    Ohjeistukset

    Ohjeistukset-materiaalipankkiin on koottu jäsenyhdistysten käyttöön ohjeistuksia ja sääntöjä kuten jäsenyhdistysten mallisäännöt, hallituksen/vuosikokouksen pöytäkirjapohja, ansiomerkkisäännöt sekä yhdistyshallintoon liittyviä ohjeistuksia (kuten muutosilmoitukset Yhdistysrekisteriin).

    Viestintä

    Viestintä-sivu kokoaa yhteen jäsenhuollon ja -rekrytoinnin materiaaleja, joita on helppo ottaa käyttöön paikallisesti soveltaen.