REKISTERÖIDY SAM HUBIIN TÄÄLLÄ. SAM:n jäsenyys on vaatimus alustalle rekisteröitymiseksi. Ei-jäsenet voivat kokeilla alustan käyttöä kuukauden ajan.

Tule mukaan alustalle, joka yhdistää kaikki Yhdysvallat-asioista kiinnostuneet. Alusta tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden luoda saumattomia yhteyksiä toisiin samoista aihepiireistä kiinnostuneisiin ihmisiin sijainnista riippumatta. 

Alustalla sukellat mahdollisuuksien maailmaan, joka tarjoaa lisätietoa kaikesta aina monista ohjelmistamme sekä tapahtumistamme, harjoittelupaikkoihin, stipendeihin ja USA:n matkustusmahdollisuuksiin saakka.

Olemme sitoutuneet luomaan alustallemme kaikkia sen käyttäjiä kunnioittavan ympäristön. Seksuaalinen, loukkaava tai kenenkään oikeuksia rikkova sisältö ei kuulu SAM Hubiin. Häirintä, uhkailu ja yksityisten tietojen jakaminen ovat ehdottomasti kiellettyjä samoin kuin luvattomien tilien luominen ja toisten käyttäjien häirintä. Alustamme kaupallinen käyttö on kielletty, ellemme ole antaneet siihen erillistä lupaa.

 

SAM Hub tarjoaa käyttäjälleen

Tapahtumat: Tapahtumat-osiossa on kätevästi koottu yhteen kaikki SAM:n verkkokoulutukset. Voit myös osallistua tapahtumiin reaaliaikaisesti tämän osion kautta. Lisäksi voit järjestää USA-aiheisia tapahtumia SAM Hubin kautta.

Työpaikat ja ura: Suunnittele seuraavaa ammatillista harppaustasi tai tiedota avoimista ammatillisista mahdollisuuksista työpaikat ja ura -palvelumme avulla..

Ryhmät: Tutustu ja liity sinua kiinnostaviin ryhmiin olit sitten kiinnostunut matkailusta, politiikasta, kulttuurista tai mistä tahansa muusta USA-aiheisesta.

Uutiset: Virittäydy SAM:in sykkeeseen ja saa tieto tapahtumistamme sekä uutisistamme ensimmäisten joukossa.

LIITY JÄSENEKSI

SAM Magazine