mentoriohjelma

Yhdysvalloista opiskeluvaihdosta palaavat tuovat mukanaan osaamista, taitoja, ideoita ja verkostoja, joita suomalainen yritysmaailma ja yhteiskunta tarvitsevat. SAM-mentoriohjelma tuo yhteen Yhdysvalloissa opiskelusta kiinnostuneet ja mentorit, koska tarvitsemme tulevaisuuden osaajia ja johtajia, joilla on ulkomaankokemusta.

Yhdysvalloissa opiskelusta kiinnostunut 
Oletko pyrkimässä tai mietit hakevasi yhdysvaltalaiseen huippuyliopistoon ja kaipaat sparrausta hakemuksen tekemisessä?

Kun rekisteröidyt veloituksetta SAM-mentoriohjelmaan, saat kutsun ilmaiseen mentorointiin, jossa sinulle etsitään sopiva, samaa tai samankaltaista alaa opiskellut mentori. Mentoriltasi saat neuvoja muun muassa yliopiston hakuprosessista, kuten hakemuksien täyttämisestä, vinkkejä motivaatiokirjeen laatimiseen ja miten yliopiston haastatteluun tulisi valmistautua.

Syksyllä järjestetään vielä mentoroinnin päättävä yhteistapahtuma SAM-mentoriohjelman mentoroitaville ja mentoreille.

Kiinnostuitko?
* Rekisteröidy mentoriohjelmaan tästä.
* Osallistu 28.3. tapahtumaan, josta saat lisätietoja ohjelmasta ja USA-opiskelusta.

Mentoroinnista kiinnostunut
Oletko opiskellut yhdysvaltalaisessa yliopistossa ja nyt haluat jakaa kokemuksiasi ja tietojasi seuraavalle sukupolvelle? Hienoa, jos olet SAM-alumni, mutta se ei ole vaatimus.

Saat mentoroitavaksi henkilön, jolla on halu opiskella samalla tai samankaltaisella alalla kuin sinulla. Jopa 1-2 tunnin mentoroinnilla saamme vaikuttavaa tulosta. Tehtäväsi on neuvoa mentoroitavaasi tämän esittämissä kysymyksissä ja pohdinnoissa. Mentorointijakso starttaa keväällä ja kestää syksyyn saakka, mutta kahdenkeskisten mentorointisessioiden sopiminen jää mentorin ja opiskelijan väliseksi. Mentorointi voi tapahtua kasvotusten tai etänä.

Syksyllä järjestetään vielä mentoroinnin päättävä yhteistapahtuma kaikille mentoreille ja mentoroitaville. Mikään ei estä sinua pitämästä yhteyttä mentoroitavaasi tämän jälkeenkin ja toimimaan esimerkiksi tukena hakuprosessin aikana!

Kiinnostuitko?
* Ilmoittaudu mentoriksi tästä.
* Osallistu 28.3. tapahtumaan, josta saat lisätietoja ohjelmasta.

Lahjoittajille
Haluatko olla varmistamassa, että Suomessa on jatkossakin kansainvälistä perspektiiviä omaavia huippuosaajia?

Tekemällä 500 euron kertalahjoituksena tuet yhden mentoroitavan osallistumista SAM-mentoriohjelmaan.

Mikäli haluat jättää vielä merkittävämmän kädenjäljen, voit harkita myös ryhtymistä apurahan lahjoittajaksi. Lisätietoa SAM apurahasäätiön nettisivuilta. 

SAM-mentoriohjelma on Suomi-Amerikka Yhdistysten Liitto SAM:n ja SAM apurahasäätiön yhteistyöohjelma.

LIITY JÄSENEKSI

SAM Magazine