SAMmit

Haluatko olla mukana vaikuttamassa SAM:n yhteiseen tulevaisuuteen?

Yhteisöllinen SAM:n vastuuhenkilöille tarkoitettu SAMmit tuo SAM-vapaaehtoiset yhteisen pöydän ääreen oppimaan ja keskustelemaan & verkostoitumaan.

Seuraava SAMmit järjestetään lokakuun 2022 liittokokouksessa yhteydessä Helsingissä. Mutta Pre-SAMmit on jo 20.-21.5. Helsingissä!

Viime syyskuun SAMmit Vaasasta saadun hyvän palautteen kannustamana haluamme jatkaa dialogia jäsenyhdistysten ja liittohallituksen välillä.

Osallistuminen vaatii ilmoittautumisen 6.5. mennessä osoitteeseen info@samsuomi.fi

Alustava ohjelma:
Koulutukset ja perjantain illallinen järjestetään Scandic Grand Central Helsinki-hotellin kokoustiloissa ja ravintolassa (Vilhonkatu 13, Helsinki). 

Perjantai 20.5.
klo 14-15

Vierailu Yhdysvaltain suurlähetystössä. Aihe: SAM:n uusi visio ja yhteistyömahdollisuudet

klo 16-18
Koulutustapahtuma yhdistysvastaaville. Aihe: oman jäsenyhdistyksesi mission terävöittäminen. Mitä arvoa on jäsenyydellä?

klo 19-
Yhteinen illallinen Brasserie Grand-ravintolassa (hotellin yhteydessä), omakustannushintaan

Lauantai 21.5.
klo 10-12

Liittohallituksen terveiset ja kuulumiset kentälle. Lisäksi keskustelua Liiton 5-vuotisstrategiasta ja sen tuomista muutoksista, joita liittohallituksen perustamat työryhmät valmistelevat. Tapaamisen tavoitteena on, että jäsenyhdistykset pysyvät tilanteen tasalla liiton tavoitteista ja suunnasta sekä voivat vaikuttaa päätöksentekoon osallistumalla keskusteluun.

Kustannus osallistujalle

Liitto ei veloita yhdistyksiä koulutuksesta, mutta ei osallistu jäsenyhdistysten edustajien matka-, kokous-, illallis- tai majoituskuluihin vaan näistä on sovittava yhdistyksessä.

Pin It on Pinterest

Share This