Testamenttilahjoitus

Tee testamenttilahjoitus SAM apurahasäätiölle
Tekemällä testamentin voit varmistaa, että omaisuutesi tai haluamasi osuus siitä menee sinulle tärkeään tarkoitukseen. Testamentit ovat talouden tukipylväitä, mutta ennen kaikkea ne ovat osoitus työmme arvostuksesta.

Testamentti vahvistaa Suomen ja Yhdysvaltain suhteita entisestään
Testamenttilahjoitus on arvokas tapa edistää hyvien asioiden toteutumista. Koko SAM:n historian ajan olemme tukeneet tuhansien suomalaisnuorien kansainvälistymistä erilaisien vaihto-ohjelmien kautta. Viime vuosikymmeninä stipendiohjelmiemme tuella on lähtenyt satoja korkeakouluopiskelijoita jatko-opiskelemaan amerikkalaisiin yliopistoihin.

Muistamalla SAM:ä mahdollistat, suomalaisnuorten mahdollisuuksia opiskella Yhdysvaltojen parhaissa yliopistoissa sekä olet rakentamassa oman työvoimamme kansainvälistä osaamista ja vahvistamassa maan kilpailukykyä maailmanmarkkinoilla.

Testamentissa on mahdollista ohjata lahjoitus SAM apurahasäätiölle tai kohdentaa se esimerkiksi ensisijaisesti tietylle tieteenalalle. Kaikenkokoisilla testamenttilahjoituksilla on merkitystä apurahasäätiön tekemälle työlle.

Ota yhteyttä
Suosittelemme sinua tutustumaan tarkasti testamentin muotovaatimuksiin ja ottamaan tarvittaessa yhteyttä meihin tai asianajatoimistoon. Lisää testamentin laatimisesta esimerkiksi Suomi.fi-palvelussa

Kaikissa testamentteihin liittyvissä asioissa Sinua palvelee myös Suomi Amerikka Yhdistysten Liiton toiminnanjohtaja, Lena Grenat.  Ota yhteyttä sähköpostilla lena.grenat@samsuomi.fi

Kiitos, että välität!

Muut lahjoitusmuodot
Tutustu myös muihin tapoihin lahjoittaa Suomi Amerikka Yhdistysten Liitolle.