Liity jäseneksi

Oletko kiinnostunut Yhdysvalloista? Haluaisitko tutustua amerikkalaiseen elämään, yhteiskuntaan tai arkeen syvemmin? Tai haluatko jakaa kokemuksiasi USA:sta? Kiinnostaako tietää mitkä ovat parhaat roadtrip–reitit USA:ssa?

Pääset osallistumaan lukemattomiin jäsenyhdistysten järjestämiin tapahtumiin ja mikä parasta, voit tulla mukaan toteuttamaan näitä tapahtumia ja tekemään toiminnasta juuri sinun näköistäsi. 

Jäsenenä saat 4 kertaa vuodessa SAM Magazine-lehden, joka antaa monipuolisen kuvan USA:n kulttuurista ja ajankohtaisista tapahtumista sekä kymmenen kertaa vuodessa ilmestyvän sähköisen uutiskirjeemme sähköpostiisi.

Tutustu oman alueesi jäsenyhdistykseen jo ennen liittymistä ja ole myös reippaasti yhteydessä alueesi puheenjohtajaan omista toiveistasi. Yhteystiedot löydät täältä. 

Jäsenenä olet ennen kaikkea tukemassa tärkeää työtämme suomalaisten kansainvälistämisessä, kulttuurien välisen yhteisymmärryksen sekä suvaitsevaisuuden lisäämisessä. Mahdollistamme joka vuosi kymmenille opiskelijoille kesätyökokemuksen Yhdysvalloissa ja myönnämme apurahoja 6-10 korkeakouluopiskelijalle jatko-opintoihin ja tutkimustyöhön amerikkalaisissa yliopistoissa.

Kiitos, että olet mukana tukemassa tärkeää työtämme! Kiitos, että olet #mahdollistaja!

Jäsenmaksut kalenterivuodelle 2023:

*pääjäsen 39 €
*perhejäsen 25€ (perhejäsenellä tarkoitetaan samassa taloudessa asuvaa toista jäsentä)
*opiskelijajäsen 25 € (alle 27v.)
*kaksoisjäsen 59 € (kun haluat olla kahden SAM-yhdistyksen jäsen, valitse jäsentyypiksi Pääjäsen ja ilmoita toisen yhdistyksen nimi Viesti-kentässä)
*ulkomaat 45 € / USA 45 $
* kannattajäsen: The SAM Club väh. 400 € / SAMbassador väh. 1 000 €

Yhteystietoja käytetään vain Suomi-Amerikka Yhdistysten Liitto SAM:n ja sen jäsensyhdistysten tiedotukseen eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

SAM Magazine