Liity jäseneksi

Oletko kiinnostunut Yhdysvalloista? Haluaisitko tutustua amerikkalaiseen elämään, yhteiskuntaan tai arkeen syvemmin? Tai haluatko jakaa kokemuksiasi USA:sta? Kiinnostaako tietää mitkä ovat parhaat roadtrip–reitit USA:ssa?

Tunnetko jonkun, joka haluaa kesätöihin USA:han? Vai haluatko tukea suomalaisten nuorten mahdollisuutta päästä opiskelemaan maailman parhaisiin yliopistoihin? Tässä muutamia syitä liittyä mukaan SAM toimintaan.

Lisäksi pääset osallistumaan lukemattomiin jäsenyhdistysten järjestämiin tapahtumiin ja mikä parasta, voit tulla mukaan toteuttamaan näitä tapahtumia ja tekemään toiminnasta juuri sinun näköistäsi. Voit myös osallistua liiton järjestämiin laadukkaisiin seminaareihin ja koulutustilaisuuksiin sekä samalla kasvattaa omia taitojasi.

Jäsenenä saat 4 kertaa vuodessa SAM Magazine-lehden, joka antaa monipuolisen kuvan USA:n kulttuurista ja ajankohtaisista tapahtumista sekä kymmenen kertaa vuodessa ilmestyvän sähköisen uutiskirjeemme sähköpostiisi.

Tutustu oman alueesi jäsenyhdistykseen jo ennen liittymistä ja ole myös reippaasti yhteydessä alueesi puheenjohtajaan omista toiveistasi. Yhteystiedot löydät täältä. 

Jäsenenä olet ennen kaikkea tukemassa tärkeää työtämme suomalaisten kansainvälistämisessä, kulttuurien välisen yhteisymmärryksen sekä suvaitsevaisuuden lisäämisessä. Mahdollistamme joka vuosi 50 suomalaiselle opiskelijalle kesätyökokemuksen Yhdysvalloissa sekä myönnämme apurahoja 6-10 korkeakouluopiskelijalle jatko-opintoihin ja tutkimustyöhön amerikkalaisissa yliopistoissa.

Kiitos, että olet mukana tukemassa tärkeää työtämme! Kiitos, että olet #mahdollistaja!

Jäsenmaksut kalenterivuodelle 2022:

pääjäsen 39 €
perhejäsen 25€ (perhejäsenellä tarkoitetaan samassa taloudessa asuvaa toista jäsentä)
opiskelijajäsen 25 € (alle 27v.)
ulkomaat 45 € / USA 45 $

Yhteystietoja käytetään vain Suomi-Amerikka Yhdistysten Liitto SAM:n ja sen paikallisyhdistysten jäsentiedotukseen eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

SAM Magazine

Pin It on Pinterest

Share This