Liity jäseneksi

”Missä muualla sitä näkisi Yhdysvaltain suurlähettilään tanssimassa Michael Jacksonin tahtiin kuin SAM:n tapahtumassa”, totesi eräs Liitomme jäsen 80-vuotisgaalamme jälkeen. Hänen toteamuksensa kuvastaa hyvin sitä ainutlaatuista jäsenkokemusta, jonka saat Suomessa vain Liittomme jäsenenä.

Tiesitkö, että jäsenenä:

 Saat tänä keväänä pääsyn SAM:n omalle digitaaliselle alustalle. Digialusta tarjoaa jäsenillemme ainutlaatuisen väylän, jonka kautta he voivat verkostoitua ja olla yhteydessä Yhdysvallat-harrastajien kanssa halki koko Suomen. Alustamme tarjoaa webinaareja, keskusteluympäristöjä, työmahdollisuuksia ja kaikkea muuta Yhdysvallat-aiheista!

Voit hakea 800 euron stipendiä oman amerikkalaisen unelmasi toteuttamiseen.  Osana 80-juhlavuottamme julkaisimme viime vuonna Matching Fund -stipendiohjelmamme, jonka tarkoituksena on lähettää 80 SAMbassadoria Yhdysvaltoihin tekemään ruohonjuuritason diplomatiaa. Ohjelmaan valitut jäsenet saavat 800 euron stipendin kurssiin, koulutukseen, seminaariin tai tapahtumaan, jonka teemana on USA:n ja Suomen välisten suhteiden, kulttuurin, tieteen tai taiteen rikastuttaminen. Tämän lisäksi voit hakea yhdistyksemme välittämiä kesätöitä ja jatko-opintoihin suunnattuja apurahoja.

Saat jatkossakin Suomen laadukkainta Yhdysvallat-sisältöä suoraan kotiisi. Saat jäsenenä painetun SAM Magazine -lehden neljä kertaa vuodessa, joka tarjoaa syvällisiä näkökulmia ja tuoreita oivalluksia USA:n kulttuurista ja ajankohtaisista ilmiöistä. Lisäksi saat kymmenen kertaa vuodessa ilmestyvän sähköisen uutiskirjeemme, joka pitää sinut ajan tasalla ja kiinni päivän Yhdysvallat-aiheissa.

Tuet tulevaisuuden osaajien koulutusta. Jäsenenä tuet yhdistyksemme kansainvälistymistä edistävää toimintaa ja edistät kulttuurien välistä ymmärrystä sekä suvaitsevaisuutta aikana, jolloin Yhdysvallat osaamista tarvitaan enemmän kuin koskaan. Mahdollistamme vuosittain kymmenille opiskelijoille ainutlaatuisia kesätyökokemuksia Yhdysvalloissa ja myönnämme merkittäviä apurahoja korkeakouluopiskelijoille jatko-opintoihin ja tutkimustyöhön amerikkalaisissa yliopistoissa.

Voit vaikuttaa ja osallistua. Jäsenenä sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa lukuisien jäsenyhdistyksiemme tapahtumiin. Voit myös olla aktiivisesti mukana niiden suunnittelussa ja toteutuksessa luoden juuri sinun toiveidesi mukaista toimintaa. Jäsenyhdistystoiminnassamme voit tehdä juuri niin paljon kuin itsestäsi tuntuu sopivalta, ja samalla voit nauttia oman työsi hedelmistä.

Kiitos, että olet mukana tukemassa tärkeää työtämme! Kiitos, että olet #mahdollistaja!

Jäsenmaksut kalenterivuodelle 2024:

*pääjäsen 54 €
*perhejäsen 35€ (perhejäsenellä tarkoitetaan samassa taloudessa asuvaa toista jäsentä)
*opiskelijajäsen 35 € (alle 27v.)
*kaksoisjäsen 84 € (kun haluat olla kahden SAM-yhdistyksen jäsen, valitse jäsentyypiksi Pääjäsen ja ilmoita toisen yhdistyksen nimi Viesti-kentässä)
*ulkomaat 45 € / USA 45 $
* kannattajäsen: The SAM Club väh. 400 € / SAMbassador väh. 1 000 €

Yhteystietoja käytetään vain Suomi-Amerikka Yhdistysten Liitto SAM:n ja sen jäsensyhdistysten tiedotukseen eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

SAM Magazine