Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Helsinki: American Lifestyle-yksityistilaisuus

4.10.2018 | 17:00

Vapaa pääsy

Miltä kuulostaa piristys arkiviikkoon säiden viiletessä ja iltojen pimetessä? SAM Helsinki järjestää American Lifestyle-yksityistilaisuuden Lexington-myymälässä (Lexington Concept Store Helsinki / Aleksanterinkatu 9). Tutustumme Lexingtoniin, joka on kansainvälinen muodin ja kodin sisustamisen lifestyle-brändi. Sen design ja valikoima perustuu New England-tyyliin, joka mahdollistaa erilaisten värien ja kokonaisuuksien yhdistelyn mieltymysten mukaisesti.

Saamme vinkkejä kotiin ja vapaa-ajan asumisen täydelliseen suunnittelu- ja sisutuskonseptiin.  Mukana tapahtumassa on Lexingtonin agentti Katariina Bäckman, joka kertoo vieraille mihin brändin suosio perustuu. Kuulemme varmasti myös, miten USA inspiroi Bäckmania henkilökohtaisesti, sillä hän on vastikään ajanut Route 66-roadtripin.

Illan aikana kaikista tuotteista saa 20% alennuksen. Silloin on hyvä mahdollisuus hankkia ihania sisustustuotteita tai vaikka syysvaatteita töihin tai vapaalle. Itselle tai lahjaksi. Voit tulla myös vain tutustumaan tarjontaan.

Illan aikana tarjotaan naposteltavaa ja juotavaa. Varaa paikkasi (ilmoita myös mahdollisen avecin nimi) info@samhelsinki.fi

Tiedot

Päivämäärä:
4.10.2018
Aika:
17:00
Hinta:
Vapaa pääsy

Järjestäjä

SAM Helsinki

Tapahtumapaikka

Lexington Concept Store Helsinki
Aleksanterinkatu 9
Helsinki,
+ Google Map