Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Helsinki: Virtuaalinen matkailuilta – Hidden gems & unexpected destinations

5.10.2020 | 18:00 - 19:30

Viime keväänä pidetty virtuaalinen matkailuilta saa nyt jatkoa, sillä maanantaina 5.10. on luvassa nojatuolimatkailua kiinnostavien USA-kohteiden parissa. Illan teemana on ”hidden gems & unexpected destinations”, eli tutustumme kohteisiin, jotka eivät ole ehkä tyypillisimpiä matkakohteita Yhdysvalloissa.

Tapahtumassa on kolme upeaa puhujaa ja kiinnostavaa kohdetta. Rami Rajakallio, Kohteena maailma -blogin pitäjä, kertoo meille Puerto Ricosta. Maailman ympäri 180 vuodessa -blogin kirjoittaja Maiju Similä on tehnyt useita automatkoja USA:ssa ja illan aikana hän esittelee viehättävimpiä pikkukaupunkeja matkojensa varrelta. Ilkka Varmavuo on puhetyön ammattilainen ja hän kertoo monipuolisesta ja kiinnostavasta Finger Lakesin viinialueesta.

Tapahtuma on maksuton ja se on suunnattu SAMin jäsenille. Tilaisuuteen ovat kuitenkin tervetulleita myös ystävät ja tuttavat, joita Yhdysvallat ja SAMin toiminta kiinnostaa. Matkustaminen ei ole tällä hetkellä mahdollista, mutta verkkotapahtuma on oivallinen tapa päästä inspiroitumaan uusista kohteista ja lievittämään Amerikan kaipuuta. Tapahtumassa pääset myös esittämään kysymyksiä puhujille. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

  • Aika: maanantai 5.10. 18.00-19.30
  • Paikka: Verkkotapahtuma Microsoft Teams-alustalla. Kaikki tapahtumaan ilmoittautuneet saavat sähköpostiin linkin, jonka kautta pääsee osallistumaan tapahtumaan. Tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen ja nettiyhteyden.
  • Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu tapahtumaan sunnuntaihin 4.10 mennessä täällä.

Tiedot

Päivämäärä:
5.10.2020
Aika:
18:00 - 19:30
Kotisivu:
https://samhelsinki.fi/tapahtuma/virtuaalinen-matkailuilta-hidden-gems-unexpected-destinations/

Järjestäjä

SAM Helsinki