Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Helsinki: Virtuaalinen matkailuilta

18.5.2020 | 18:00 - 19:00

Osallistu virtuaaliseen matkailuiltaan ja jaa oma USA:n matkamuistosi muille!
Verkkotapahtuman järjestää Helsingin Suomi-Amerikka Yhdistys, joka tuo yhteen Yhdysvaltain ystävät Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla. Lue lisää osoitteesta www.samhelsinki.fi.

Moni meistä varmasti oli suunnitellut USAn matkaa tälle vuodelle, mutta tämä kevät on muuttanut kaiken. Nyt kun matkustaminen ei ole mahdollista, voimme kuitenkin yhdessä muistella ihania reissuja ja unelmoida tulevista matkoista Yhdysvaltoihin.

Haluamme kuulla teidän matkamuistoja omilta Amerikan reissuiltanne! Onko sinulla siis jokin mieleinen tai tärkeä paikka tai joku vinkki, josta haluat kertoa muille? Kaikenlaiset kuvat ja tarinat ovat tervetulleita, joten ilmoittaudu rohkeasti mukaan! Mikäli haluat jakaa oman muistosi, laita viestiä toimiston sähköpostiin: info@samhelsinki.fi. Kerro viestissäsi ainakin, mikä paikka ja liitä mukaan kuva. Tai jos sinulla ei ole sopivaa kuvaa, mutta haluat kertoa muistostasi, niin sekin onnistuu. Voimme etsiä sopivan kuvan tarinasi tueksi.

Olet erittäin tervetullut mukaan kuuntelemaan ja katselemaan sekä inspiroitumaan ja saamaan lievitystä Amerikan kaipuuseen, vaikka et haluaisikaan omia muistojasi jakaa. Sinulla on myös mahdollisuus kysyä lisää sinua kiinnostavista paikoista! Tilaisuuteen ovat tervetulleita myös ystävät ja tuttavat, joita USA ja SAMin toiminta kiinnostaa.

Aika: 18.5. klo 18-19

Paikka: Verkkotapahtuma.
Kaikki ilmoittautuneet saavat linkin sähköpostiin, jonka kautta pääsee osallistumaan tapahtumaan. Tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen ja nettiyhteyden. Osallistuminen on helppoa!

Ilmoittautuminen: Paikkoja rajoitettu määrä. Ilmoittautuminen alla olevasta linkistä 13.5. mennessä.
https://tinyurl.com/y8bs3ncb

Tiedot

Päivämäärä:
18.5.2020
Aika:
18:00 - 19:00
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/1434122293463173/

Järjestäjä

SAM Helsinki