Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kasvupolulle-koulutus: Yhdistyksen sosiaalinen media – miten saada paras mahdollinen irti somesta? 

22.9.2018 | 12:00 - 16:00

Vapaa pääsy

Syksyn Kasvupolulle-koulutuksessa perehdymme viestintään. Koulutuksen tulee pitämään meille viestinnän ammattilainen ja aktiivinen SAM vapaaehtoinen Siiri Nousiainen.

Koulutuksen sisältö:
Perustietopaketti sosiaalisesta mediasta ja sen hyödyntämisestä järjestön toiminnassa. Koulutuksessa pohditaan sosiaalisen median merkitystä omalle yhdistykselle ja aloitetaan sosiaalisen median strategian tekeminen. Luonnostellaan yhdistykselle ydinviesti, pohditaan yhdistyksen sosiaalisen median äänensävyä ja asetetaan tavoitteita somessa viestimiselle. Koulutuksesta jokainen saa konkreettisia tuloksia vietäväksi omaan yhdistykseensä ja tehokkaan startin yhdistyksen somestrategian luomiselle!

**
Siiri Nousiainen on aatteista ja yhteiskunnallisista ilmiöistä kiinnostunut viestinnän ammattilaisen alku, joka on oppinut järjestöviestinnän saloihin opiskelijajärjestöissä. Hän on kiinnostunut erityisesti viestinnän strategisesta kehittämisestä ja onkin osallistunut useisiin viestintästrategiaprosesseihin mm. Suomen ylioppilaskuntien liiton varapuheenjohtajana ja ulkoministeriön maakuvayksikössä korkeakouluharjoittelijana.

Parhaillaan Siiri on harjoittelussa viestintätoimisto Ellun Kanoilla ja johtanut SAM Helsingin hallituksessa tänä keväänä sosiaalisen median strategian laadintaa.

**
Varaa aika jo nyt kalenteriisi. HUOM: koulutus on ilmainen jäsenille, muille 20 €! Liittymällä jäseneksi pääset kehittämään omaa ja yhdistyksesi osaamista.

Tiedot

Päivämäärä:
22.9.2018
Aika:
12:00 - 16:00
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SAM Suomi
Puhelin
0405229288
Sähköposti
info@samsuomi.fi

Tapahtumapaikka

SAM Suomi
Eteläranta 6 A 8, 3 krs
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map
Puhelin
0406689998