Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Helsinki: Kohti presidentinvaaleja – Miten esivaalien asetelmat kehittyvät? 

14.3.2024 | 18:00 - 20:00

TERVETULOA AINUTLAATUISEEN PODCAST-ELÄMYKSEEN, KUN VAALIRANKKURIT AVAA STUDIONSA OVET YLEISÖLLE ENSIMMÄISTÄ KERTAA!

Torstaina 14. maaliskuuta klo 18:00 Bar Loosen Iggy’s-tapahtumatilassa (Annankatu 21, 00100 Helsinki) pääset todistamaan, miten syntyvät ne kiinnostavat ja mukaansatempaavat Vaalirankkurit-podcastin jaksot, jotka olemme tottuneet kuulemaan ääniaalloilta. Tapahtuma on maksuton, mutta illan virvokkeet ovat omakustanteisia.

Illan teemana ovat Yhdysvaltain presidentinvaalit, ja astumme kiehtovaan maailmaan, missä poliittiset pelikortit ja strategiat ovat ilmassa. Vaaleihin on hieman yli puoli vuotta aikaa, ja molemmat puolueet hiovat vaalistrategioitaan. Trumpin suosio on ollut republikaanien esivaaleissa kiistatonta, mutta voivatko rikossyytteet tulla vielä Trumpin ehdokkuuden tielle? Bidenin asema nykyisenä presidenttinä ei olekaan taannut gallupsuosiota, ja monet amerikkalaiset ovat huolissaan hänen jaksamisestaan ja iästään. Millaista kampanjaa demokraatit tekevät istuvan presidentin jatkokauden takaamiseksi? Illan aikana saat ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä perille siitä, millaisissa ennakkoasetelmissa kohti vaalipäivää edetään.

Tilaisuus tarjoaa rentoa keskustelua, hulvatonta huumoria ja syvällistä pohdintaa politiikan kiehtovasta maailmasta. Bar Loose tarjoaa mainiot puitteet rennolle yhdessäololle, ja podcastin nauhoitus tuo tilaisuuteen oman jännittävän lisänsä. Älä missaa tätä harvinaista tilaisuutta olla osa Vaalirankkurit-podcastin taikaa!

Tule mukaan nauttimaan illasta täynnä politiikan vauhtia ja viihdyttävää keskustelua – Vaalirankkurit ottaa sinut mukaan matkalle politiikan ytimeen!

Vaalirankkurit

Vaalirankkurit käy läpi Yhdysvaltojen politiikan tärkeimmät puheenaiheet matkalla kohti vuoden 2024 presidentinvaaleja.

Podcastin isäntinä toimittajat Sami Lindfors ja Tuomo Hyttinen. Lindfors ja Hyttinen ovat molemmat ammattitoimittajia, ja he käyvät läpi Yhdysvaltain politiikan kiemuroita kiinnostavasti ja ymmärrettävästi. 

Kuuntele podcastia >>

Tiedot

Päivämäärä:
14.3.2024
Aika:
18:00 - 20:00

Järjestäjä

SAM Helsinki

Tapahtumapaikka

Bar Loose
Annankatu 21
Helsinki, 00100 Suomi
+ Google Map