Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SAM Espoo & Helsinki: Have a Fun Family 4th of July piknikin, grilled cheese -leipien, softballin ja baseballin merkeissä!

9.7.2023 | 12:00 - 18:30

Tervetuloa viettämään Yhdysvaltain itsenäisyyspäivän hengessä piknik-päivää Myllypuron upealle kansainväliset mitat täyttävälle baseball-stadionille sunnuntaina 9.7. Päivän aikana sinulla on mahdollisuus pelata hupimielessä slow pitch softballia, joka on helppo laji ja sopii kaikille, sekä kokeilla baseballin lyömistä syöttötunnelissa.

Sanga Foodtruck saapuu paikalle myymään grilled cheese -leipiä, ja Bike Cafe tarjoaa helpotusta kahvihampaan kolotukseen. Makeannälkään löytyy apu SAM:n perinteisestä, nyyttäriperiaatteella toimivasta jälkiruokabuffetista. Päivä huipentuu East City Giantsin cheerleading-esitykseen sekä baseball-otteluun Helsinki Metsin ja Espoo-Exposen välillä.

Ota mukaan piknik-varusteet ja iloinen mieli ja tule viettämään kanssamme kesäinen päivä täynnä Amerikka-fiilistä!

Ruoka

Ota mukaan haluamasi piknik-eväät ja varusteet – muista varsinkin vesi, hattu, ja aurinkorasva! Voit myös osallistua nyyttäriperiaatteella toimivaan SAM:n perinteiseen jälkiruokabuffetpöytään. Paikalla on myös Bike Cafe huolehtimassa kahvin myynnistä ja Sanga Foodtruck, joka myy grilled cheese -leipiä + virvoitusjuomia/vettä. Tarjolla on kolmea eri leipää: perinteinen, vege, ja liha hintaan 10 – 12 euroa. Maksuvälineenä käy kortti tai käteinen.

Softball ja baseball 

Pyrimme saamaan kasaan SAM Helsingin ja SAM Espoon jäsenistä koostuvan joukkueen. Mikäli haluat päästä mukaan pelaamaan, ilmoittaudu 14.6. mennessä osoitteeseen info@samhelsinki.fi Slow pitch softball on kaikille sopiva laji, eikä osallistuminen vaadi aiempaa kokemusta. Pelailu on rentoa ja leikkimielistä ja saat paikan päällä opastusta ja välineet peliin.

Jos tykkäät mieluummin kannustaa, voit seurailla softball-pelejä piknikin lomassa. Päivän aikana pääset myös kokeilemaan baseballin lyömistä syöttökonetta vastaan. Klo 14.30 alkaen seuraamme baseball-ottelua, jossa pelaavat vastakkain Helsinki Mets ja Espoo-Expose. Arvomme paikan päällä pelin aloituspallon heittäjän yleisön joukosta, arvontaan voi osallistua SAMin ständillä kello 14 mennessä.

Paikka

Tapahtumapaikkana toimii Myllypuron liikuntapuiston kupeessa sijaitseva baseball-kenttä (Jäätanssipolku 1). Itäkeskuksen metroasemalta on paikkaan vajaa kilometrin kävelymatka, ensin Olavinlinnantietä ja sitten Jäätanssipolkua Itäkeskuksen peruskoulun vasenta puolta perille. Myllypuron liikuntapuistossa on myös pysäköintialue.

TERVETULOA MUKAAN!

Mitä? Hauskanpitoa, softballia, piknik ja baseball-ottelu
Milloin? Sunnuntaina 9.7.2023. Tapahtuma alkaa klo 12.00. Baseball-ottelu alkaa noin kello 14.30 ja päättyy 18.30 mennessä.
Missä? Myllypuron baseball-kenttä (Jäätanssipolku 1)

Tapahtuma on avoin ja ilmainen kaikille, eikä vaadi ilmoittautumista! Kutsu siis mukaan niin ystävät, perhe, naapurit ja sukulaiset. Järjestäjinä toimivat SAM Espoo, SAM Helsinki sekä Suomen Baseball ja Softball Liitto.

 

Tiedot

Päivämäärä:
9.7.2023
Aika:
12:00 - 18:30

Järjestäjät

SAM Espoo
SAM Helsinki

Tapahtumapaikka

Myllypuron baseball-kenttä
Jäätanssipolku 1
Helsinki,
+ Google Map