Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Turku: Matkalla Yhdysvalloissa – Los Angeles & Kansas

14.10.2023 | 15:00 - 17:00

Tervetuloa kaikki Yhdysvaltain matkailusta kiinnostuneet kuuntelemaan matkailuaiheista luentoa lauantaina 14.10. klo 15:00-17:00 Panimoravintola Koulun (Eerikinkatu 18) Historian luokka -tilaan. Luennot pidetään suomeksi.

Los Angeles on kaupunki, joka tarjoaa valtavasti kokemuksia ja nähtävää. Millaisiin kohteisiin kaupungissa siis todella kannattaisi suunnata? Meillä on nyt ilo saada matkabloggaaja Sanna Kanninen kertomaan lempikaupunkinsa Los Angelesin kiinnostavimmista matkakohteista omien kokemustensa sävyttämänä! Sanna pitää Seven Seas nimistä blogia: https://www.sevenseas.fi/

Toisena puhujana on yhdistyksemme puheenjohtaja Manolis Huuki, ja hän kertoo matkailusta Kansasin osavaltiossa kesällä 2023. Hän keskittyy kertomaan Kansas Citystä (Missouri), sekä Topekan ja Lawrencen kaupungeista, jotka sijaitsevat Kansasissa.

Jos olet miettinyt Amerikkaan matkustamista, tästä tilaisuudesta saat varmasti käytännön vinkkejä matkustamiseen. Tulethan inspiroitumaan matkailusta rentoon tilaisuuteemme Koulun mukaville sohville! Ravintola Koululla voit halutessasi ostaa myös ruokaa ja juomaa tilaisuuteen, mutta muuten tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen.

Tiedot

Päivämäärä:
14.10.2023
Aika:
15:00 - 17:00

Järjestäjä

SAM Turku

Tapahtumapaikka

Panimoravintola Koulu
Eerikinkatu 18
Turku,
+ Google Map