Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vaasa: Yhdistyksen syys- ja kevätkokous,

27.5.2021 | 17:30

Yhdistyksen syys- ja kevätkokous pidetään hybridinä pääkirjaston Draama-salissa torstaina 27.5. alkaen klo 17.30. Ennen varsinaista kokousta meillä on kunnia toivottaa europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natri vieraaksemme etäyhteyden kautta. Miapetra toimii varapuheenjohtajana Yhdysvaltain suhteista vastaavassa valtuuskunnassa, ja antaa meille ajankohtaisen katsauksen EU:n ja Yhdysvaltain yhteistyöstä.

Jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua joko paikan päällä tai TEAMS-yhteyden kautta. Yhdistys tarjoaa kokouspurtavat niin livenä osallistuville kuin etäilijöillekin. Ilmoittaudu mukaan viimeistään maanantaina 24.5. puheenjohtaja Jasmin Granholmille, jasmin.granholm [at] gmail.com, 0503490509.

Teams-linkki jaetaan ennen kokousta niille, jotka ovat ilmoittautuneet osallistuvansa etänä. Etänä osallistuvat voivat noutaa kokoustarjottavan torstaina ennen kokousta Café Proosasta kahvilan ollessa auki (tällä hetkellä klo 10–15, ilmoitamme jos aukioloaikaan tulee muutoksia). Kokoustarjottavan nouto vaatii kokoukseen osallistumisen. Tervetuloa!

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Syyskokouksen osalta kokouksessa hyväksytään mm. toimintasuunnitelma vuodelle 2021 sekä tehdään henkilövalinnat hallituksen jäseneksi erovuoroisten tilalle. Kevätkokouksen asioissa hyväksytään yhdistyksen toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2020 ja päätetään tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle.

Hallitukseen kaivataan uusia aktiivisia jäseniä. Oletko kiinnostunut? Kysy lisää puheenjohtajalta!

Tiedot

Päivämäärä:
27.5.2021
Aika:
17:30

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Vaasan kaupunginkirjasto
Kirjastokatu 13
Vaasa,
+ Google Map