Legoland, NEW York

Ensi kesänä työpaikkoja on tarjolla Legolandissa New Yorkin osavaltiossa. Legolandissa pääset tutustumaan amerikkalaiseen työkulttuuriin ja pääset osaksi kansainvälistä työyhteisöä.

Legoland New York on toukokuussa 2021 avattu teemapuisto, jossa asut motellissa, työnantaja järjestäää kimppakyydin töihin ja töistä majoitukseen. Palvelut ovat lähietäisyydellä majoituksesta. Lisäksi lähistön (miljoona)kaupungit kuten NYC ovat tavoitettavissasi julkisella liikenteellä.

Työtehtävät Legolandissa

Legoland New York: Amusement Park Attendant 
student will be assigned to a department within the park: Park Presentation (maintenance), Resort Experience (activities, performance), Attractions (ride operations), Retail (shop clerk), or Admissions (ticket sales).
*Tutustu työnantajaan ja työtehtävään: klikkaa tästä (docx)
*Lisätietoja Legolandin työtehtävistä yrityksen nettisivuilta: klikkaa tästä
*Youtube-video Legolandista: klikkaa tästä

Työn kesto ja palkkaus

Työn kesto:
Kesäkausi alkaa perinteisesti Yhdysvalloissa toukokuun lopun pitkästä Memorial Day-viikonlopusta ja päättyy syyskuun alun Labor Day-viikonloppuun. Alkukesästä voi olla hiljaisempia työjaksoja, heinäkuusta syyskuulle on yleensä kiireistä ja tämän takia useimmat työnantajista vaativat, että työpanoksesi on oltava saatavilla Labor Day-viikonlopun yli. Aloituspäivän suhteen ei olla niin tiukkoja.

Töiden päättymisen jälkeen viisumi mahdollistaa 30 päivän matkustelun manner-Yhdysvalloissa.

Koska viisumisponsorin ohjelmamaksuun ei vaikuta alentavasti lyhyempi työskentelyaika,  kannattaa ottaa kokemuksesta kaikki mahdolliset viikot irti.

Palkkataso:
Tuntipalkkataso on 15 dollaria, palkka maksetaan kahden viikon välein. 

Kesän aikana tienaa Legolandissa noin 6 500$ (kun työskentelee Memorial Daysta Labor Day-viikonloppuun), tällä summalla kattaa ohjelman kulut ja elämisen Legolandissa.

Työtunnit:
Työtunteja kertyy keskimäärin 32 tuntia/viikko. Jokaiseen työtehtävään on lyhyt koulutus ensimmäisinä työpäivinä.

Asuminen

Asuminen järjestyy amerikkalaisen viisumisponsorin/työnantajan kautta.

Legoland: Asuminen on kahden hengen motellihuoneessa, josta maksetaan 200 usd/viikko. Majoituksen lähellä palveluja, julkinen liikenne/uber-palvelu toimii.

Vuokraan menee kesän aikana (kun työskentelee Memorial Daysta Labor Dayhin) 2 400$. 

Vaatimukset

Asiakaspalveluhenkisyys:
Amerikkalaiset ovat tottuneet hyvään, hymyileväiseen asiakaspalveluun, jonka olennaisia osia ovat leppoisa small talk ja ”I’m here to serve you as best as I can”-asenne. Erityisesti tämä korostuu Legolandin kaltaisessa kohteessa, jonne tullaan lomailemaan ja rentoutumaan.

Kielitaito: 
Arvioithan oman puhutun englanninkielen taitosi mahdollisimman realistisesti, kun mietit, mitkä työtehtävät kiinnostavat sinua eniten.

LIITY JÄSENEKSI