SAT-testi järjestetään Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksella lauantaina 1.10.2022.  Testipaikan osoite on Otakaari 1 F, Espoo ja Kandidaattikeskus / Undergraduate Centre.

Näin löydät testipaikalle:
Kun saavut metrolla
– jää pois Aalto-yliopisto -asemalla ja seuraa Otaniemi-kylttejä
– kun tulet ulos metron ovista (vasemmalla puolellasi on R-kioski), lähde kävelemään suoraan kohti punatiilistä rakennusta, jossa on ikkunoita neljässä tasossa. Kävelymatkaa on noin 100m.
– olet oikeiden ovien edessä, kun näet A! Aalto-yliopisto Kandidaattikeskuksen isokokoiset opasteet (Kandidaattikeskuksen pääovi / Undergraduate Centre main entrance, Otakaari 1F).
– jos ohitat Robert’s Coffeen ja kirjaston, olet menossa väärään suuntaan.

Kun saavut bussilla
– jää pois Aalto-yliopisto-pysäkillä
– lähde kävelemään Otaniementietä alaspäin niin, että ohitat kirjaston ja Robert’s Coffeen.
– jatka kävelemistä (noin 300m), kunnes edessäsi on A! Aalto-yliopisto Kandidaattikeskuksen isokokoiset opasteet. Näistä ovista sisään. (Kandidaattikeskuksen pääovi / Undergraduate Centre main entrance, Otakaari 1F).

***

Ole Kandidaattikeskuksen ulko-ovilla klo 7.45. Admission ticket ja henkilötodistus tarkastetaan ulkona sään salliessa. Myöhässä (klo 8 jälkeen) testipaikalle tulleita ei oteta enää testisaliin.

Pidämme edelleen huolta SAT-testiin osallistuvien ja testiä valvovien ihmisten terveysturvallisuudesta. Sen  varmistamiseksi päästämme SAT-testiosallistujat pienissä ryhmissä Kandidaattikeskuksen sisätiloihin ja testiluokkiin. Varauduthan siis pukeutumalla lämpimästi, että joudut odottamaan jonkun aikaa vuoroasi ulkona.

Sinulla tulee olla mukana Collegeboardin nettisivuilta printattu admission ticket, kuvallinen voimassaoleva henkilötodistus (kuten passi tai henkilökortti), kirjoitusvälineet sekä laskukone (jos testissäsi on matematiikka-osioita).Koska puhelinta tai älykelloa ei saa viedä testitilaan vaan ne kerätään pois testin ajaksi, toivomme, että jättäisit laitteen kotiin Collegeboardin ohjeistuksen mukaisesti.

Varaudu siihen, että testin alussa ohjeistukseen menee oma aikansa. Vaikka paikalla pitää olla klo 7.45, testi pääsee alkamaan koronaturvallisuuteen liittyvien käytännön järjestelyjen ja testiohjeistuksien jälkeen lähempänä klo 9.00.  Lue Collegeboardin sivuilta What to Expect on Test Date.