Päivitä omat tietosi jäsenrekisteriin

Päivitä omat tietosi jäsenrekisteriin

Pahoittelut heti alkuun, että omien tietojen päivittämisprosessi on tietoturvasyistä melko monimutkainen.

Voit päivittää yhteystietosi  myös sähköpostitse info@samsuomi.fi tai postitse (PL 45, 00101 Helsinki).

Kiitos ajastasi ja vaivannäöstäsi!

LINKKI OMIEN TIETOJEN PÄIVITYKSEEN ON OHJEISTUKSEN ALLA. 

***
Koska yhä enemmän paikallisyhdistysten viestinnästä on sähköistä, varmistathan, että meillä on sähköpostiosoitteesi. Näin saat ensimmäisten joukossa tiedon, mitä yhdistyksessäsi tapahtuu.

Lisäksi toivoisimme kuulevamme mielipiteesi SAM Magazinesta. Digilehti ei korvaa printtiä, vaan ne täydentävät tosiaan niin kauan kuin jäsenistö antaa paperiselle lehdelle tukensa. Samalla, kun päivität yhteystietosi, toivomme, että vastaat myös SAM Magazinea koskeviin kysymyksiin: haluatko saada jäsenlehden jatkossa paperilehtenä vai digilehtenä (kyllä/ei)?

Toimi näin:

  • Klikkaa alla olevaa Avaa lomake -painiketta, joka vie sinut ensin tunnistautumissivulle.
  • Täytä lomakkeen ylimpään kenttään jäsennumerosi  TAI sähköpostiosoitteesi (se sama sposti, johon saat jäsenlaskun TAI sähköisen SAM-uutiskirjeen)
  • Klikkaa ”Tilaa uusi salasana”. Lisää kenttään sähköpostiosoitteesi, jonka jälkeen saat sähköpostiisi kertakäyttöisen salasanan. Kannattaa kurkata roskapostilaatikkoon, viesti menee todennäköisesti suoraan sinne. Sähköpostin lähettäjänä on Tunnistautuminen ja viestin aiheena ”Salasanan palautus”.
  • Palaa tämän jälkeen lomakesivulle, seuraa ohjeita ja päivitä meille tarvittavat tiedot (sähköpostiosoite, saako lähettää jäsenpostia / suoramarkkinointia, haluatko jatkossa SAM Magazinen printtinä ja/tai diginä).

Jos meillä ei ole vielä sähköpostiosoitettasi, sinun tulee pyytää ensin emailisi päivitys rekisteriin laittamalla viesti osoitteeseen info@samsuomi.fi