Jäsenemme saattavat asua ympäri Suomen, mutta meitä kaikkia yhdistää kiinnostus Yhdysvallat-aiheisiin. Siksi olemmekin avanneet jäsenten käyttöön uuden digialustamme, joka tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden luoda saumattomia yhteyksiä toisiin samoista aihepiireistä kiinnostuneisiin ihmisiin sijainnista riippumatta. Alustan jäseniksi on tammikuun lopussa kutsuttu mukaan kaikki SAM:n jäsenet.

SAM Hubissa voit laajentaa omaa ammatillista verkostoasi, liittyä kiinnostaviin keskusteluihin, jakaa tarinoitasi ja löytää uutisia tai tapahtumia, jotka kiinnostavat juuri sinua. Alusta on myös luotu jäsenyhdistyksiämme silmällä pitäen, ja sen pohjimmainen tarkoitus on tukea myös paikallistoimintaa. Digialustamme erottautuu muista sosiaalisen median kanavista ja alustoista painotuksellaan.

SAM HUB tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden keskustella Yhdysvallat-asiantuntijoiden kanssa. Samalla alusta tarjoaa eksklusiivisen ympäristön, jossa jäsenet voivat keskustella ja vaihtaa ajatuksia ilman, että heidän viestinsä hukkuvat mainosten tai algoritmien sekaan. SAM Hub on turvallinen tila kaikille sen käyttäjille. Sen lisäksi sitoudumme vaalimaan ystävyyttä yli rajojen ja varmistamaan, että kaikilla alustan käyttäjillä on pääsy mukaan arvokkaisiin verkostoihin.

Tarjoamme digialustalla Yhdysvallat-tietoutta helposti lähestyttävässä paketissa. Kaikki jäsenemme ovat tervetulleita mukaan keskusteluun taustasta riippumatta Haluaisitko sinä liittyä SAM Hubin jäseneksi? Liity SAM:n jäseneksi, niin kutsumme sinutkin mukaan alustalle!