Oletko pyrkimässä tai mietit hakevasi yhdysvaltalaiseen huippuyliopistoon ja kaipaat sparrausta hakemuksen tekemisessä? Tai oletko opiskellut yhdysvaltalaisessa yliopistossa ja nyt haluat jakaa kokemuksiasi ja tietojasi seuraavalle sukupolvelle?

Tervetuloa kuulemaan lisää SAM-mentoriohjelmasta Helsingissä 17.5.2023 järjestettävään kick off-tilaisuuteen. Tilaisuuteen osallistuminen ei sido sinua vielä ohjelmaan.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä.

SAM-mentoriohjelmassa etsitään Yhdysvalloissa opiskelusta kiinnostuneelle mentoroitavalle sopiva, samaa tai samankaltaista alaa Yhdysvalloissa opiskellut mentori.

Mentorointijakso starttaa keväällä ja kestää syksyyn saakka, mutta kahdenkeskisten mentorointisessioiden sopiminen jää mentorin ja opiskelijan väliseksi. Mentorointi voi tapahtua kasvotusten tai etänä.

Mitä: SAM-mentoriohjelman kick off-tilaisuus (mentoroitaville ja mentoreille)
Missä: SAM:n toimistolla, Mannerheiminaukio 1 A, 00100 Helsinki
Milloin: ke 17.5. klo 17.00-18.30

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä.

Katso myös nämä:
Like it or not, Yhdysvalloissa on yhä edelleen parhaat yliopistot – paneelikeskustelu 28.3. 

1. tallenne: Miksi on tärkeää, että lähetämme suomalaisnuoria Yhdysvaltoihin hankkimaan kansainvälistä kokemusta? Keskustelijoina: Mikko Heinonen, Senior Partner, Hannes Snellman, Bengt Holmström, taloustieteilijä ja nobelisti, MIT, Hanna-Leena Korteniemi, Pohjois-Amerikan yksikönpäällikkö, Ulkoministeriö ja Risto E.J. Penttilä, toimitusjohtaja, Nordic West Office.

2. tallenne: Osio on suunnattu korkeakouluopiskelijoille ja siinä keskitytään opiskeluun liittyvään konkretiaan ja jaetaan tuoreita kokemuksia USA:sta palanneiden opiskelijoiden kokemusten kautta. Keskustelijoina: Mira Hänninen, juristi, Neste, Henrik Ilvesmäki, arkkitehti ja brändistrategi, Studio Ilvesmäki, Antti Surma-Aho, tekniikan tohtori ja muotoilututkija ja Pirita Tolvanen, kuvittaja ja informaatiomuotoilija.