Maailma muuttuu, ystävyys pysyy – tule juhlimaan 80-vuotiasta SAM:ia 27.10.2023!
Toukokuun SAM-uutiskirjeeseen ja SAM Magazineen jäi oikoluvuista huolimatta virheellisesti pe 26.10., oikea päivämäärä on pe 27.10.2023. Pahoittelut virheestä. 

Jo vuodesta 1943 vaikuttanut Suomi-Amerikka Yhdistys on pitänyt yllä maiden välistä ystävyyttä, joka on tuonut hyvää koko yhteiskuntamme kansainväliseen osaamiseen – ja tuo edelleen: muuttuvassa maailmassa rohkeasti toimien, aidosti ihmisten kesken ja aktiivisesti moderneja kanavia käyttäen.

Näiden teemojen äärellä juhlimme SAM:n 80-vuotistaivalta Helsingin Kalastajatorpan klassisen kauniissa ympäristössä perjantaina 27. lokakuuta 2023. 

MITÄ: Ohjelmallinen SAM:n 80-vuotisiltajuhla
MISSÄ:
Hilton Helsinki Kalastajatorppa (Kalastajatorpantie 1, 00330 Helsinki)
MILLOIN:
perjantaina 27.10.2023 (noin klo 18.00 alkaen)
PUKUKOODI: cocktail

Tarkempi iltajuhlan ohjelma julkaistaan alkusyksystä, mutta luvassa on korkeatasoisia esiintyjiä, tervehdyksiä, huomionosoituksia ja tietysti hyvää ruokaa sekä mahdollisuus tutustua uusiin ja vanhoihin ystäviin. Juhlaan on kutsuttu myös ylin valtionjohto juhlistamaan taivaltamme.

Liput ovat jo myynnissä, varaa omasi!

Myymme rajoitetun määrän early bird –hintaisia lippuja 16.6.2023 asti, tai niin kauan kuin lippuja riittää. Toimi nopeasti, sillä etuhintaisia lippuja on vain rajoitettu määrä!

Early bird-jäsenhinta: 139 € (normaalihinta 169 €), hinta ei-jäsenelle: 169 €
Hintaan sisältyy cocktail-tilaisuus, kolmen ruokalajin illallinen ja iltajuhlan ohjelma.

VARAA PAIKKASI ILTAJUHLAAN TÄSTÄ!
Ilmoittautunut saa laskun sähköpostiinsa noin viikon sisällä ilmoittautumisesta. Kesäloma-aikaan laskutus tehdään harvemmin.

Kysymyksiä SAM:n 80-vuotisjuhlasta? Laita meille kysymyksesi sähköpostitse info@samsuomi.fi -osoitteeseen.