ONNEA 80-VUOTIAS SAM! 

Maailma muuttuu, ystävyys pysyy – tule juhlimaan 80-vuotiasta SAM:ia 27.10.2023!

Jo vuodesta 1943 vaikuttanut Suomi-Amerikka Yhdistys on pitänyt yllä maiden välistä ystävyyttä, joka on tuonut hyvää koko yhteiskuntamme kansainväliseen osaamiseen – ja tuo edelleen: muuttuvassa maailmassa rohkeasti toimien, aidosti ihmisten kesken ja aktiivisesti moderneja kanavia käyttäen.

Näiden teemojen äärellä juhlimme SAM:n 80-vuotistaivalta Helsingin Kalastajatorpan klassisen kauniissa ympäristössä perjantaina 27. lokakuuta 2023. 

MITÄ: Ohjelmallinen SAM:n 80-vuotisiltajuhla
MISSÄ: 
Hilton Helsinki Kalastajatorppa, Pyöreä sali (Kalastajatorpantie 1, 00330 Helsinki), ks. Hiltonin majoitustarjous sivun alareunasta.
MILLOIN: 
perjantaina 27.10.2023 klo 18-22
PUKUKOODI: cocktail

Ilta alkaa cocktail hourilla klo 18, jonka jälkeen siirrytään Pyöreään saliin. Ohjelmassa on korkeatasoisia esiintyjiä, tervehdyksiä, huomionosoituksia ja tietysti hyvää ruokaa sekä mahdollisuus tutustua uusiin ja vanhoihin ystäviin. Juhlaan on kutsuttu myös ylin valtionjohto juhlistamaan taivaltamme.

Illan aikana lavalle nousee popkanteler Ida Elina, joka on hurmannut yleisöjä ympäri maailmaa taidokkaalla, modernilla soitannallaan ja kultaisella lauluäänellään. Hänen käsissään kantele taipuu niin Finlandia-hymniin kuin Abbaan ja Michael Jacksoniin.


Liput ovat jo myynnissä, varaa omasi!

Syyskuun jäsenhinta: 139 €/hlö (norm. 169 €), ei-jäsenhinta: 169 €/hlö (norm. 189 €)
Hintaan sisältyy cocktail-tilaisuus, kolmen ruokalajin illallinen ja iltajuhlan ohjelma.

VARAA PAIKKASI ILTAJUHLAAN TÄSTÄ!

Kysymyksiä SAM:n 80-vuotisjuhlasta? Laita meille kysymyksesi sähköpostitse info@samsuomi.fi -osoitteeseen.

MAJOITUSTARJOUS: HILTON HELSINKI KALASTAJATORPPA

Hotelli tarjoaa majoittujille 15%:n alennuksen päivän hinnasta, hinta sisältää runsaan buffetaamiaisen. Hinta vaihtelee hotellin varaustilanteesta ja varattavasta huoneluokasta riippuen. Huoneet ovat varattavissa varaustunnuksella (SMRF15), joka ilmoitetaan vahvistuksen yhteydessä. Tämän linkin kautta pääsee suoraan varaussivustolle, jonne alennukseen oikeuttava koodi on valmiiksi täytetty.

Varaustunnuksella varatun yksittäisen huonevarauksen voi perua kuluitta tuloa edeltävänä päivänä klo 23.59 saakka. Varauksen vahvistamiseksi varaajan tulee antaa hotellille voimassa olevat luottokorttitiedot.

LIITY JÄSENEKSI

SAM Magazine