SAT-testi järjestetään Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksella lauantaina 11.3.2023. Testipaikan osoite on Otakaari 1 F, Espoo ja Kandidaattikeskus / Undergraduate Centre.

SAT-testi muuttuu digitaaliseksi maaliskuussa, lue ohjeistus SAM:n nettisivuilta. 

Näin löydät testipaikalle:
Kun saavut metrolla
– jää pois Aalto-yliopisto-asemalla ja seuraa Otaniemi-kylttejä
– kun tulet ulos metron ovista, lähde kävelemään suoraan kohti punatiilistä rakennusta, jossa on ikkunoita neljässä tasossa. Kävelymatkaa on noin 100m.
– olet oikeiden ovien edessä, kun näet A! Aalto-yliopisto Kandidaattikeskuksen isokokoiset opasteet (Kandidaattikeskuksen pääovi / Undergraduate Centre main entrance, Otakaari 1F).
– jos ohitat Harald Herlin-oppimiskeskuksen/kirjaston, olet menossa väärään suuntaan.

Kun saavut bussilla
– jää pois Aalto-yliopisto-pysäkillä
– lähde kävelemään Otaniementietä alaspäin niin, että ohitat Harald Herlin-oppimiskeskuksen/kirjaston ja Aaltopahvi-paperikaupan.
– jatka kävelemistä (noin 300m), kunnes edessäsi on A! Aalto-yliopisto Kandidaattikeskuksen isokokoiset opasteet. Näistä ovista sisään. (Kandidaattikeskuksen pääovi / Undergraduate Centre main entrance, Otakaari 1F).

***
Ole Kandidaattikeskuksen ulko-ovilla klo 7.45. Admission ticket ja henkilötodistus tarkastetaan ulkona sään salliessa. Myöhässä (klo 8 jälkeen) testipaikalle tulleita ei oteta enää testisaliin. Testikeskuksen ovet avataan noin klo 7.45, joten paikalla ei tarvitse olla ennen klo 7.30. 

Pidämme edelleen huolta SAT-testiin osallistuvien ja testiä valvovien ihmisten terveysturvallisuudesta. Sen  varmistamiseksi päästämme SAT-testiosallistujat pienissä ryhmissä Kandidaattikeskuksen sisätiloihin ja testiluokkiin. Varauduthan siis pukeutumalla lämpimästi, jos/kun joudut odottamaan hetken aikaa vuoroasi ulkona.

Varaudu siihen, että testin alussa ohjeistukseen menee oma aikansa. Vaikka paikalla pitää olla klo 7.45, testi pääsee alkamaan koronaturvallisuuteen liittyvien käytännön järjestelyjen ja testiohjeistuksien jälkeen lähempänä klo 9.00.