SAT-testi järjestetään Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksella lauantaina 3.6.2023. Testipaikan osoite on Otakaari 1 F, Espoo ja Kandidaattikeskus / Undergraduate Centre.

Mitä SAT-testiin tulevalle pitää ja saa olla mukana, lue muistilista SAT-testiin tulijalle SAM:n nettisivuilta. 

Näin löydät testipaikalle:
Kun saavut metrolla
– jää pois Aalto-yliopisto-asemalla ja seuraa Otaniemi-kylttejä
– kun tulet ulos metroaseman ovista, lähde kävelemään suoraan kohti punatiilistä rakennusta, jossa on ikkunoita neljässä tasossa. Kävelymatkaa on noin 100m.
– olet oikeiden ovien edessä, kun näet A! Aalto-yliopisto Kandidaattikeskuksen isokokoiset opasteet (Kandidaattikeskuksen pääovi / Undergraduate Centre main entrance, Otakaari 1F).
– jos ohitat Harald Herlin-oppimiskeskuksen/kirjaston, olet menossa väärään suuntaan.

Kun saavut bussilla
– jää pois Aalto-yliopisto-pysäkillä
– lähde kävelemään Otaniementietä alaspäin niin, että ohitat Harald Herlin-oppimiskeskuksen/kirjaston ja Aaltopahvi-paperikaupan.
– jatka kävelemistä (noin 300m), kunnes edessäsi on A! Aalto-yliopisto Kandidaattikeskuksen isokokoiset opasteet. Näistä ovista sisään. (Kandidaattikeskuksen pääovi / Undergraduate Centre main entrance, Otakaari 1F).

***
Ole Kandidaattikeskuksen ulko-ovilla klo 7.45. Admission ticket ja henkilötodistus tarkastetaan ulkona sään salliessa. Varauduthan siis pukeutumalla lämpimästi, jos/kun joudut odottamaan hetken aikaa vuoroasi ulkona. Myöhässä (klo 8 jälkeen) testipaikalle tulleita ei oteta enää testisaliin.

Testikeskuksen ovet avataan noin klo 7.45, joten paikalla ei tarvitse olla ennen klo 7.30. 

Varaudu siihen, että testin alussa ohjeistukseen menee oma aikansa. Vaikka paikalla pitää olla klo 7.45, testi pääsee alkamaan testiohjeistuksien jälkeen lähempänä klo 8.30-9.00.