Savonlinna

Savonlinnan Suomi-Amerikka yhdistys perustettiin 23.04.1966.

Toiminnan tarkoituksena on ylläpitää ja edistää ystävällisiä ja kulttuurillisia suhteita Suomen ja Yhdysvaltojen välillä, sekä edistää tietämystä Yhdysvalloista.

SAM Savonlinna järjestää jäsentapahtumia sekä kaikille avoimia tapahtumia / tilaisuuksia. Kevät- ja syyskokoukset jäsenistölle. Toimintamme on ollut kulttuuripainotteista olemme käyneet / vierailleet teattereissa, konserteissa sekä tehnyt ulkomaan- ja kotimaan matkoja,

Toivotamme sekä vanhat että uudet jäsenet tervetulleeksi mukaan toimintaan!

Sähköposti: savonlinna@samsuomi.fi

Liity jäseneksi

TAPAHTUMAKALENTERI

LIITY JÄSENEKSI

SAM-Savonlinna pikkujoulut

Savonlinnan Suomi-Amerikka Yhdistys järjestää erilaisen pikkujoulun 26.11. Klo 12.00 kokoonnutaan Riihisaaren museon aulaan.
Kutsumme jäsenet Riihisaaren museoon tutustumaan näyttelyihin jonka jälkeen menemme Joulu kahville Kahvila Saimaan.
Yhdistys tarjoaa museolipun ( jos sinulla on museokortti voit käyttää sitä ) ja kahvit Kahvila Saimassa ( Jos Saima kiinni niin muussa kahvipaikassa).
Ilmoittautumiset yhdistyksen puheenjohtaja Harri Leppäselle 21.11 mennessä joko tähän sahköpostiin tai puh / tekstiviestillä 050 302 7731.
Kaikki jäsenet ovat tervetulleita ja sinulla on ystäviä voit ottaa heidätkin mukaan tosin yhdistys ei tarjoa heille lippua eikä kahvia.
Kevyempi joulupöytä - Päivänsara

Kesäretki Valamoon

Teemme kesäretken Valamon luostariin 18.7 omin kyydein, Valamossa osallistumme opastetulle kierrokselle jonka yhdistys maksaa Savonlinnan  yhdistyksen jäsenille. Kokoonnumme Valamossa myymälän edessä olevalla aukiolla Klo:13.00.

Ilmoittautumiset puheenjohtaja Harri Leppäselle 13.7 mennessä puh:0503027731 puh / tekstiviesti

Pin It on Pinterest

Share This