Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

CV kuntoon USA:n työmarkkinoille – työnhaun erot Suomessa ja Yhdysvalloissa -webinaari

10.4.2024 | 17:00 - 18:00

Miten USA:lainen ansioluettelo eroaa suomalaisesta? Mikä on LinkedIn profiilin merkitys yhdysvaltalaisilla työmarkkinoilla? Millaisia asioita tulee ottaa huomioon, kun hakee työtä USA:sta?

SAM:n työnhakuwebinaarissa kohdistetaan katse rapakon toiselle puolelle ja viilataan CV:t kuntoon USA:n työmarkkinoille Markku Leskisen johdolla. Markku työskentelee Mercuri Urvalilla Washington DC:ssä keskittyen suorahakuun ja konsultointiin Yhdysvalloissa ja Pohjoismaissa. Hänellä on kahdenkymmenen vuoden kokemus myynnin, markkinoinnin ja liiketoiminnan kehitystehtävissä.

Tapahtumassa käydään kattavasti läpi työnhaun eroja Suomessa ja Yhdysvalloissa sekä jaetaan parhaita käytännön vinkkejä siihen, miten Yhdysvaltain valtavilla työmarkkinoilla voi erottautua edukseen ja jäädä rekrytoijien mieleen. Huomioithan, että webinaarissa ei käydä läpi työlupiin tai -viisumeihin liittyviä aiheita.

Webinaari järjestetään 10.4. klo 17-18 Teamsissä. Ilmoittautumalla tapahtumaan ennakkoon saat osallistumislinkin suoraan sähköpostiisi ennen tapahtumaa. Tätä tapahtumaa et halua missata, sillä kyseessä on ainutlaatuinen mahdollisuus kurkistaa USA:laisten rekrytointiprosessien taakse ja nostaa oma työnhakuprofiilisi täysin uudelle tasolle!

Tiedot

Päivämäärä:
10.4.2024
Aika:
17:00 - 18:00