Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Helsinki: PERUTTU Lähde kanssamme musikaaliin 28.4. – iki-ihana GREASE saapuu Helsingin messukeskukseen

28.4.2022 | 19:00

€68

Peruttu järjestäjän toimesta 8.3.2022.

Keväällä rokataan ja säihkytään jälleen, kun rakastettu GREASE-musikaaliklassikko valloittaa Messukeskus Amfi -teatterin!

Huumaavan kesäromanssin jälkeen jengin Burger Palace Boysien ”kingi” Danny ja suloinen ”naapurintyttö” Sandy löytävät yllättäen toisensa samasta koulusta, kun Sandyn perhe muuttaa kesän jälkeen naapurustoon. Muistot tapahtuneesta ovat parilla hieman erisuuntaiset, mutta voivatko he selviytyä teini-iän koettelemuksista ja löytää todellisen rakkauden uudelleen? GREASE on vastustamaton sekoitus 1950-luvun popkulttuuria, teinimeininkejä, nuorta romanssia, rock’n’ rollia, kovia kundeja ja ihania mimmejä.

Musikaalin käsikirjoitus, sävellys ja sanoitus on Jim Jacobsin ja Warren Caseyn käsialaa. Musikaalin ohjauksesta ja koreografiasta vastaavat Marco Bjurström ja Peter Pihlström ja puvustuksesta Teemu Muurimäki. Suomennos on Mikko Koivusalon. Tutustu lisää musikaaliin ja sen tekijä- ja esiintyjäkaartiin täällä.

  • SAM Helsinki on varannut 28.4. klo 19.00 alkavaan näytökseen 20 lippua alennettuun ryhmähintaan. Yhden lipun hinta on 68 € (normaali hinta 85 €).
  • Liput sijaitsevat H-katsomossa rivillä 5, paikoilla 1–20.
  • Ilmoittaudu mukaan 20.3.2022 mennessä osoitteeseen info@samhelsinki.fi. Saat ilmoittautumisen jälkeen maksuohjeet sähköpostitse. Ilmoittautumiset ovat sitovia ja SAM Helsinki ei palauta rahoja osallistujan perumisen vuoksi. Lippujen peruutusehdot menevät näytöksen järjestäjän ja Lippu.fi:n käyttäjäsopimuksen mukaan.
  • Tapahtumassa noudatetaan viranomaissuosituksia ja mikäli tapahtumien yleisömääriä aluehallintoviraston linjauksesta keväällä rajataan, järjestäjä tulee pyytämään koronapassin esittämistä Messukeskuksen sisääntulossa.
  • Teatteri-ilta toteutuu mikäli saamme kaikki liput myytyä.

Tiedot

Päivämäärä:
28.4.2022
Aika:
19:00
Hinta:
€68

Järjestäjä

SAM Helsinki

Tapahtumapaikka

Messukeskus, Helsinki
Messuaukio 1
Helsinki,
+ Google Map