Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SAM Suomi: Mikä Yhdysvaltoja oikein riivaa?-webinaari

20.4.2022 | 17:00 - 18:00

Spotlight USA: Embracing Diversity -webinaarisarja toteutetaan yhteistyössä Suomi-Amerikka Yhdistysten Liitto SAM:n ja The Finnish American Studies Associationin (FASA) kanssa. Webinaarit on tarkoitettu SAM:n ja FASA:n jäsenille. Webinaarisarjassa keskustellaan suomeksi Yhdysvaltoja puhuttavista ajankohtaisista teemoista kuten asekulttuuri, politiikan polarisoituminen ja ilmastonmuutos.

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT. / 20.4.2022 KLO 15.15.

Amerikkalaisessa yhteiskunnassa on käynnissä voimakas murros, jonka seurauksena amerikkalaiset ymmärtävät toinen toisiaan entistä vähemmän ja ovat poteroituneet omiin kuppikuntiinsa. Murros näkyy erityisesti arvoissa ja asenteissa. Mikä Yhdysvaltoja oikein riivaa?

Keskustelua keskeisistä Yhdysvaltoja heiluttavista teemoista, keskustelijoina vasta Suomeen palannut Los Angelesin pääkonsuli ja suurlähettiläs Stefan Lindström (Ulkoministeriö, digitalisaatio ja uudet teknologiat) ja 20 vuotta Yhdysvalloissa asunut SAM:n toiminnanjohtaja Lena Grenat. 

Osallistuminen on maksutonta SAM:n ja FASA:n jäsenille. Jos et ole vielä jäsen, liittyminen käy helposti SAM:n ja FASA:n nettisivuilla.

Webinaari on verkkotapahtuma Teamsin kautta. Ilmoittautunut saa sähköpostiinsa linkin webinaaripäivänä klo 16 mennessä, jonka kautta pääsee osallistumaan tapahtumaan. Osallistumista varten tarvitsee tietokoneen tai mobiililaitteen sekä toimivan nettiyhteyden.

Tiedot

Päivämäärä:
20.4.2022
Aika:
17:00 - 18:00

Tapahtumapaikka

Webinaari, online

Järjestäjä

SAM Suomi
Puhelin
0405229288
Sähköposti
info@samsuomi.fi